8. kolo
23.09.2017 17:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 0:1

Fotbalisté Bohemians doma nečekaně zaváhali a s Jabloncem prohráli nejtěsnějším rozdílem. Výhru Severočechů zařídil v Ďolíčku útočník Martin Doležal.

Vše přitom mohlo být jinak, kdyby Klokani využili alespoň nějakou z řady gólových příležitostí. Už v páté minutě měl na kopačce vedoucí gól Tetteh, ovšem jeho přízemní rána pouze rozezvonila tyč. Stejný hráč měl velkou příležitost i po čtvrthodině hry, jenomže v dobré pozici váhal se zakončením až to nakonec prováhal. Ve 25. minutě zase nečekaně propadl balón brankáři Hrubému, ale nenašel se nikdo z domácích, kdo by usměrnil balón do sítě. A brankou neskončila ani další šance, kterou svým dravým průnikem skvěle připravil Tetteh. Dostál měl po jeho přihrávce nabito, ovšem z voleje pálil nad!

Všechny nevyužité šance Klokanů mrzely o to více, když po změně stran zničehonic udeřil Martin Doležal. Skvělou práci předvedl Masopust, který Doležala našel stříleným centrem a útočník Jablonce byl ve správný čas na správném místě.

Bohemku inkasovaná branka hodně zmrazila a svěřenci Martina Haška nebyli schopni na Doležalův gól jakkoliv reagovat. S ubývajícím koncem se sice domácí tlačili dopředu, ale žádná tutovka k vidění nebyla. Dvě minuty před koncem prolétl pokutovým územím Jablonce ostrý centr, ale nikdo z domácích na něj nezareagoval. Naopak pojistku měl na kopačce Mihálik a to rovnou dvakrát, pokaždé ale trefil jen obránce. Jablonec každopádně výsledek udržel a z Ďolíčku veze cenné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
kecipep

0:2

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
PavlíčeQ

1:2

Reagovat
ondrasch77

0:1 (Pišta)

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
puji

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele