15. kolo
26.11.2016 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 3:0

Karviná doma po delší době zabrala a odskákali to pražští Bohemians 1905. Vše podstatné se událo ve druhém poločase. Krátce po změně stran se prosadil Panák a pojistku zařídil Janeček. Klokani měli šance hlavně v prvním poločase, jenomže ani jednu nedokázali přetavit v gól.

Vše mohlo dopadnout jinak, kdyby Klokani proměnili alespoň jednu z mnoha šancí v prvním poločase. Hned tu první zazdil Holenda, kterého skvěle vychytal brankář Laštůvka. Neuspěl ani Mašek, který už sice domácího brankáře překonal, ale na brankové čáře ho zastoupil Zelený. Do desáté minuty měl ještě jednu šanci znovu Mašek, ale tentokrát netrefil branku. Karviná se rozjížděla pomalu, poté co přečkala nápor soupeře přeci jenom více vyrovnala hru, ale k nějakému většímu nebezpečí směrem k brankáři Budinskému nedošlo

Branky začaly padat až po změně stran. Na tu první stačily jen dvě minuty a postaral se o ni čerstvý muž na hřišti - Filip Panák. Jozef Weber ho poslal na hrací plochu za nevýrazného Jurča a ten se mu okamžitě odměnil. Golmana Budinského dokázal překvapit z ostrého úhlu a Karviná vedla 1:0. Dlouhou dobu se pak na hrací ploše nic moc nedělo. Až v 68. minutě vypálil Dreksa a hosté si mohli oddechnout. Ne však na dlouho, čtvrthodinu před koncem vrátil balón do vápna Klokanů Dreksa, míče se pak chopil Marek Janeček a pohodlně zvýšil na 2:0.

Z Janečkova gólu už se hráči Bohemians nevzpamatovali a po ještě jedné inkasované brance z nastavení odjíždějí z Karviné s nepořízenou. Pro svěřence trenéra Miroslava Koubka šlo už o druhou porážku v řadě. Karviná se díky výhře posune v tabulce právě před Bohemians.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele