25. kolo
22.04.2017 17:30 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 0:2

Konečně! Zlín se dočkal prvního jarního vítězství a rovnou na horké půdě Bohemians 1905. Výhra se pochopitelně nerodila lehce, ale je jasné, že si Ševci museli pořádně oddechnout. Pro Bohemku je to komplikace, protože hrozba sestupu tu i nadále existuje.

Zlín strašně moc toužil zlomit jarní prokletí a do zápasu vlétl jako uragán, ránu Kopečného Berkovec s vypětím všech sil vyrazil a pro změnu střela Hnaníčka byla zablokována defenzívou. Aktivita Ševců se ale bohatě vyplatila, ve 13.minutě vystihl rozehrávku Kopečný, následně udělal kličku brankáři a i když už se zdálo, že celou situaci zadrbal, dal gól.

Klokany inkasovaná branka probudila a ti na chvíli byli lepším týmem. Havel byl dvakrát velice blízko vstřelenému gólu, pokaždé ho ale vychytal Švenger. Neoddechl si ani Berkovec, který zase zpacifikoval Hnaníčkovu tvrdou ránu.

Ševcům se první poločas povedl, stále však ještě nebyl konec zápasu. V 56.minutě přišly velké šance domácích a golman Švenger musel vyhlásit nejvyšší pohotovost. Proti Maškovi dobře vyběhl a brankář Ševců si poradil i s následnou dorážkou. V 63.minutě orazítkoval břevno Mašek a Buchta zase čtvrthodinu před koncem hlavičkoval mimo. Zlín všechny šance Klokanů přežil a v nastavení svému soupeři uštědřil definitivní KO. Do otevřené obrany vlétl Vukadinovič a přihrávkou našel volného Roberta Bartolomeu, který pečetil výhru Zlína.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 Zlin se bude propadat

Reagovat
eL

fandím tvému tipu

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to zvýší šance příbrami na sestup tak ať klidně prohrajem.

Reagovat
klokan.paul

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele