21. kolo
18.03.2017 20:15 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 2:1

Dlouho se Slovácku proti Mladé Boleslavi nedařilo a ani v tomto utkání to na žádný větší úspěch nevypadalo. Hosté vstřelili první branku, ale domácí se nepoložili a utkání otočili ve svůj prospěch. Rozhodující trefu pořídil v 90.minutě Marek Havlík.

Mladá Boleslav vlétla do utkání jako uragán. Zmatky v obraně Slovácka ze třetí minuty ještě potrestat nedokázala, ale hned o dvě minuty už to klaplo. Hofmann opět chyboval a Tomáš Přikryl si vedl jako zkušený mazák a zaváhání potrestal. Chybující hráč Slovácka se mohl revanšovat v 10.minutě, hlavou ale přestřelil.

Hrálo se svižné utkání, gólové šance měly obě strany a domácím se nakonec v prvním poločase podařilo vyrovnat. Jánoš ještě nechal vyniknout Heču a na druhé straně lehce tečoval centr Havlíka Zajíc a Slovácko se radovalo z vyrovnání. Vyrovnaný průběh pokračoval o v následujícím dějství a i po změně stran. Střelu Daníčka kryl Šeda a Fabiánovu ránu musel pro změnu boxovat.

V 78.minutě si boleslavští utkání výrazně zkomplikovali. Douglas Da Silva na polovině hřiště fauloval Zajíce a sudí ukázal brazilskému stoperovi druhou žlutou kartu. Slovácko samozřejmě vycítilo šanci na zvrat a pevně se jí chopilo. Zajíc v 84.minutě ještě neuspěl, ale v poslední minutě zápasu nebezpečně odcentroval Havlík a míč si nakonec z jeho kopačky našel cestu do sítě. Slovácko doma zvítězilo nad Mladou Boleslaví po pěti letech 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

1:0

už musíme

Reagovat
vanGomm

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Mebrahtuem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele