22. kolo
19.03.2016 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Dukla Praha 3:0

V jednoznačnou záležitost proměnila Zbrojovka Brno svůj domácí duel s Duklou. Domácí vedli nad Duklou už po prvním poločase dvoubrankovým rozdílem díky Hyčkovi a Buchtovi a ve druhém dějství definitivně rozhodl o vítězství Škoda.

Zbrojovka si těžko mohla přát lepší začátek. Ihned po rozehrávce mířil první balón do šestnáctky, kde se zorientoval Hyčka a přízemní střelou otevřel skóre utkání! Dukla se dlouho nemohla z direktu otřepat a až ve 22.minutě musel Keresteš na poslední chvíli odvrátit hrozící nebezpečí. Po půlhodině hry kupila obrana Dukly jednu chybu za druhou a co nestihal na poslední chvíli uhasit, tam musel zasáhnout golman Rada. Ve 37.minutě se ale dostali hosté do šance a Jakub Mareš dokonce orazítkoval brankovou konstrukci. Následně se hra zase rychle přesunula před Radu, kde Řezníček zahazoval další šance. Až minutu před koncem prvního poločasu Brno zvýšilo náskok. Dukla nedokázala odvrátit rohový kop a po závaru se prosadil Petr Buchta - 2:0 pro Zbrojovku,

Kouč Dukly Luboš Kozel nejspíše musel o přestávce zvýšit hlas, ale ani po změně stran to ze strany Pražanů nebylo dobré. Zbrojovka byla lepší a v 65.minutě už vedla dokonce o tři zásahy. Řezníček předvedl krásnou individuální akci a přihrávkou jako na zlatém podnose připravil gól pro Michala Škodu.

O vítězi bylo rozhodnuto a po zbytek času se domácí soustředili už jen na údržbu výsledku. Dukla po domácím fiasku s Jihlavou vůbec nezvládla i zápas v Brně a v tabulce si o jednu příčku pohorší.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Lahvac-CZ

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka je doma silná, navíc krásnej kurz - jasná 1 na tiket

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele