23. kolo
02.04.2016 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Zbrojovka Brno 0:1

Teplice doma odevzdaly všechny tři body Brnu, když o všem rozhodla proměněná penalta Jakuba Řezníčka. Penaltový incident bude ještě dlouho probírán, faulovaný Pavel Zavadil se totiž skácel až zhruba po dvou, třech vteřinách.

První poločas mnoho zajímavých momentů nenabídl. Obě strany měly jakési náznaky, ale nic, co by skromnou návštěvu Na Stínadlech zvedlo ze sedadel. Snad jen hlavička Kodeše donutila k zákroku Melichárka a Košťál si při obranné akci málem vstřelil vlastence.

Mnohem živější byl až druhý poločas, přesněji jeho závěrečná čtvrthodina. V 78. minutě se dostal ve vápně k míči Pavel Zavadil, dobíhající Ljevakovič ho fauloval, ale samotný tvůrce hry Brna se skácel k zemi až po 2-3 vteřinách a sudí odpískal penaltu. Zvláštní moment, každopádně o faul se jednalo, takže penalta byla nařízená víceméně správně. Jakub Řezníček penaltu proměnil a Brno bylo blízko blizoučko vítězství.

Šance na vítězství či jakýkoliv bodový zisk Teplic dostaly další vážné trhliny pět minut před koncem, kdy uviděl druhou žlutou a tedy červenou kartu Roman Potočný. Oslabené Teplice se už na nic nezmohly, spíše naopak mohly ještě jednou inkasovat. Střelu Řezníčka Chudý vyrazil a poradil si i s dorážkou Škody. Zbrojovka nejtěsnější vedení nepustila a připisuje si tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele