7. kolo
13.09.2014 17:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 1:0

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tohle bude celkem těžký zápas. Budeme se muset oklepat z toho výprasku v Liberci,to byla celkem facka... Nicméně věřím,že to kluky probudilo z té euforie po vyhraném zápase na Spartě a se Zbrojovkou... Budu rád,když vyhrajeme 1:0...hlavně,at tři body zůstanou doma. Boleslav od té doby,co nám sebrali titul (hlavně Táborský ) nemám v lásce. A snad se brzy vrátíme na Bazaly,pokud to vedení dovolí,když smaže z požadavků rodné číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smetos

Utok totalne z formy. Pls Bary pojd...

Reagovat
smazaný uživatel

V minulých letech jsme hráli často hezký fotbal, ale bez bodů, teď kromě zápasu na Spartě všech 6 zápasů bída, ale sbíráme body a jsme šestí. Mohlo by se začít dařit i herně a budem mistři Milana by to chtělo jak sůl! Konečně nastoupil Šašinka a ten mladý Slovák by taky nemusel být špatný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele