6. kolo
10.09.2011 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 1:1

Dva góly v posledních patnácti minutách určily výsledek zápasu Bohemians 1905 se Slováckem, utkání skončilo remízou 1:1. Diváci se v Edenu po většinu času nudili, rozehřál je snad až poslední úsek duelu, ve kterém bylo k vidění kromě branek i několik dalších příležitostí. O góly se postarali Bartek a na druhé straně Došek.

Obzvlášť první poločas byl až moc opatrný, a tak se 2329 diváků muselo "zabavit" skandováním na počest zesnulých hokejistů. S popisem zajímavých akcí se totiž můžeme přesunout až do dvaačtyřicáté minuty. To ze strany ideálně odcentroval Hlúpik, v šestnáctce se prosadil k míči Libor Došek a hlavou poslal balón do tyče.

I nadále se nic zajímavého nedělo, tedy alespoň tomu tak bylo do sedmdesáté minuty. Bohemka přidala a šla za vedoucí brankou, ke které byl dvakrát blízko Škoda, nejprve však pálil vysoko nad, o tři minuty později zase hlavičkoval vedle. V sedmdesáté páté minutě už to ale domácím vyšlo, Moravec si vpravo elegantně narazil se Škodou, přesným centrem našel spoluhráče na zadní tyči a David Bartek kuriózním způsobem dopravil míč do sítě.

Za další čtyři minutky mohlo být vyrovnáno, znovu se jednalo o kombinaci Hlúpika s Doškem, první jmenovaný centroval, druhý svou čistou gólovou příležitost neproměnil. Pět minut před koncem Slovácko dalo asi zasloužený vyrovnávací gól, střídající Lukáš našel hlavu Doška a ten už si tentokrát věděl rady.

Víc už se toho v Edenu nestalo, a tak si Bohemians se Slováckem rozdělily po bodu. Bohemka zůstala druhá, Slovácko je dvanácté.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians 1905 3 - 1 1. FC Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, myslím,že Bohemka se bude držet v horních patrech hodně dlouho.

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka zatim vali...tentokrat bude prekvapko a bude plichta...tip X 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec se remizovalo

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Veselac

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele