29. kolo
21.05.2011 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 1:0

Fotbalisté Hradce Králové přerušili nepovedenou sérii dvou zápasů, ve kterých získali jen jeden bod, a doma skolili svého souseda v tabulce Liberec těsně 1:0. Díky tomuto vítězství se mu mimochodem přiblížili na rozdíl jednoho korálku. Jediný gól utkání zařídil už po šesti minutách hry Roman Fischer.

Hochmeister totiž pěkně zakombinoval s Dvořákem, následný centr Zeleného našel zpátky Dvořáka, který se snažil usměrnit míč do branky. Koncovka se mu ovšem ne úplně vydařila, přesto se jeho střela dostala k Fischerovi, jenž z blízkosti neměl problém skórovat. O chvilku později mohl zvýšit náskok Klapka, proti jeho hlavičce se ale vytasil brankář Bičík.

Hosté se propracovali k první vážnější šanci až ve 38. minutě. Štajner v ten moment ukázal, že rozhodně nepatří do starého železa, celkem snadno přešel přes tři obránce, přihrál na Breznaníka, jehož bombu tak tak polapil domácí brankář Lindr. Akce ovšem ještě nebyla u konce, nakonec však Fleišman z vyložené pozice trestuhodně přestřelil.

Těsně před odchodem mohl být Hradec o mnohem klidnější, Dvořák se totiž řítil sám na bránu, jenže trefil pouze tyčku. Po obrátce prověřil připravenost Bičíka svým pokusem Poděbradský, na druhé straně mířil v 54. minutě Dočkal jen mimo. Po hodině hry zase libereckou defenzívu zlobil Fischer, bránu však tentokráte netrefil.

Hostující celek byl jinak ve druhém poločase opravdu hodně nevýrazný. Hradec si v pohodě jistil těsný jednobrankový náskok, přičemž se i nadále, když to šlo, směle vydával do protiútoků. A nebýt skvělých zákroků Bičíka proti Fischerově centrované střele a Janouškově hlavičce, mohli si Severočeši odvést i nějaký ten gól do ranečku navíc.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci to zabetonujou 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

rozestavení 3-4-3...nevim nevim

Reagovat
naheCZ

0:3 (Štajner, Gecov, Dočkal)

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci....!!!Už si na to zvykněte že HK doma prostě neprohrává :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele