27. kolo
07.05.2011 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 0:2

Zbrojovka bojuje o první ligu a ze Slovácka si odváží všechny body, přestože musela hodinu hrát bez jednoho hráči v poli. Moravané tak házejí do Ústí rukavici, v neděli se tam totiž představí Příbram, která se dnes ocitla na sestupu.

Po šesti minutách využil Dostálek prostoru před sebou, aby pak prudkou střelou po zemi o pár decimetrů minul pravou tyč. Na druhé straně se neprosadil Ondřejka, který zblízka zahodil šanci po hlavičce Korduly, jenž vracel míč před branku po standardce.

Blízko ke krásnému gólu měl ve 21. minutě Volešák, když z přímého kopu ze dvaceti metrů jen těsně minul. Po půlhodině hry tak naděje na udržení zvýšil Tomáš Došek, který si k přední tyči naběhl na roh Střeštíka a lehkou tečí rozvlnil síť.

Za tři minuty mohlo být pro domácí ještě hůře. Mezlík rozehrál pouze k Pernicovi, který vyslal do brejku Kalabišku, ten svým lobem sice překonal vyběhnuvšího Filipka, balón ale poslal těsně nad břevno.

Ve 37. minutě navíc neukázal své zkušenosti a nadhled Dostálek, když se po faulu Korduly zbytečně ohnal a musel předčasně do sprchy.

Už dvě minuty po změně stran mohl srazit hráče Slovácka Kalabiška, ale Filipko jeho střelu k bližší tyči vyrazil. Domácí se přes početní výhodu nemohli dostat k zakončení až do 66. minuty, kdy si na Urbánkův centr naskočil Švancara, ale v obrovské šanci hlavičkoval vedle.

Byl to tak znovu Střeštík, který poslal míč na přední tyč, kde se tentokrát objevil Valenta, jenž se prosadil po pěti minutách na hřišti. Dvacetiletý Slovák si v pátém startu připsal druhý zásah.

Slovácko se probudilo, jenže Ondřejka rozezvučel břevno a dorážku poslal do Bureše Volešák. V další moment se z pár kroků opřel do balónu opět Ondřejka, ten ale letěl do nebes. Hosté si tak své vedení pohlídali a minimálně do zítřka se mohou oklepat ze sestupových vod.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1-Fujerik,-Dosek

Reagovat
patrikhm

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Moraváci si pomůžou - tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

A prtotoze se ceka ze Usti porazi Starkov Pribram....a Slovacko necekane vyhralo na Sigme,tak Morava si pomuze-souhlas s Jikra1.....takze 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
AjaxFans

Bude to 2,už to říkám asi 3 týdny.Dnes to bude komedie,půjdu vsadit,že bude pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady kecáte? Slovácko určitě Brnu nemá zájem pomáhat, zrovna Brnu opravdu ne. 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jestli právě Slovácko má komu co vracet, a tím myslím hlavně rozpoutání korupční aféry a domluvený zápas v Brně na jaro, tak je to právě Zbrojovce. Doufám, že s nima vymetem a popakují do druhé ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jestli právě Slovácko má komu co vracet, a tím myslím hlavně rozpoutání korupční aféry a domluvený zápas v Brně na podzim, tak je to právě Zbrojovce. Doufám, že s nima vymetem a popakují do druhé ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

navzdory typicky českému očekávání fotbalové veřejnosti vyhrajeme 3-0. Švanci, Jirka Valenta a Ondřejka se trefí

Reagovat
AjaxFans

Ondřejka,na toho bacha

http://www.fczbrno.cz/cs/aktuality/nas-souper-1-fc-slovackokkk.html

Snad vyhrajem no,ale jestli rupnem,tak se bude težce vyvracet,že to nebylo domluvené.Necháme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek prostě musí hrát, aj kdyby měl 8 promile v krvi, mám jeho styl hodně rád a přeju mu, aby se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Přatele Slovačko-Brno 2 jsem dal ještě v uteri když byl kurz 2.55 ja blbec jsem dal jen za 5000 kč ,at žije korupce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidi....tady to máte...přesně jak sem řek...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení týmu 1.FC Slovácko se vysmálo všem slušným a věrným fanouškům do chsichtu. Větší frašku sem nezažil. Hanba, hanba, hanba!!! Celému vedení říkám - 3 x zdar! Na Slovácko už mě nikdo nedostane, šmejdi zasr...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně...pro fanoušky je to největší rána....

Reagovat
jazzmaster

Kdo čekal něco jinýho než 2, tak je trošku naiva a snílek..

Reagovat
smazaný uživatel

A to chtěli za lístek 120kč a za dítě 60kč! Darebáci zlodějští!!!! Fuck off jim

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se mýlil a dopadlo to podle předpokladů

Reagovat
smazaný uživatel

Já naiva...

Reagovat
AjaxFans

Všichni tušili,ale taky věřili,že tomu to tak nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele