18. kolo
06.03.2010 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - 1. FC Brno 0:2

Brno navázalo na domácí úspěch proti Liberci a i ve druhém kole jara, na horké půdě Slovácka, neinkasovalo a samo se prosadilo hned dvakrát. Naopak Slovácko na svůj první jarní gól stále čeká.

První šance se diváci dočkali po třiadvaceti minutách, kdy si na centr z rohu naskočil Košút, ale svou hlavičkou pouze rozezvučel tyč. Chudý poločas, ve kterém svou mírnou převahu nedokázali domácí využít k žádné větší šanci, nabral na větších obrátkách před přestávkou. Nicméně ani to nezapříčinilo větší vytížení obou brankářů.

Druhá půle přeci jen přinesla několik slibných šancí, branky padaly pouze na jedné straně. Přitom hned v úvodu mohl poslat domácí do vedení Ondřejka, který se po dobré kolmici dostal před Bureše. Samým překvapením však brněnského brankáře nikterak neohrozil.

Těsně před hodinou hry sice ještě Hodek velkou příležitost promarnil a sám ve vápně namířil z dobré pozice vysoko nad. Za pouhých pět minut už úspěch slavil. Filipko nedůrazně chytal přízemní střílený centr a slovenský nováček v barvách Brna kontroverzně míč dostal do sítě.

Slovácko se snažilo o vyrovnání, s nervozitou na kopačkách se ale do nebezpečnějšího zakončení dostat nedokázalo. A to se potvrdilo i minutu před koncem řádné hrací doby, kdy Zelenkův pokus prolétl se štěstím až ke Chmelíčkovi, který nedokázal výborné šance využít k sebemenšímu ohrožení branky.

V nastavení tak po brejku rozhodl zápas Došek, který se trefil mezi nohy Filipka. Ani jeden z týmů nepředvedl nijak atraktivní výkon, štěstěna a solidárnost hlavního sudího tak přinesla tři body Brnu.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 a Brno jedem

Reagovat
smazaný uživatel

musime!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Slovácko už začíná být ve složité situaci.Navíc v příštím kole jede hrát se Střížkovem vlastně o všechno.Lépe se jim tam pojede když Brno něco uhrají.Tip 1x.

Reagovat
Kepy_FCB

Domácí musí!!!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Devil

Reagovat
AjaxFans

Zase jsme to pokundili,Brnu to haluzové štestí jednou zkončí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele