9. kolo
08.10.2007 19:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

1. FC Brno - FK Mladá Boleslav 0:3

Úspěšná série Mladé Boleslavi pokračuje i po zápase s Brnem. Středočeši byli po celé utkání aktivnější a nakonec si z Moravy vezou cenné tři body, které jim opět vrátí šanci poprat se o přední příčky.

První půlka poločasu moc prvoligový fotbal nepřipomínala, ovšem potom se vše změnilo a najednou diváci viděli jednu šanci za druhou. Nejprve se skvělou akci blýskli Brňané. Polách ve vápně prostrčil míč na Pacandu, ten z úhlu mířil tvrdou střelou pod břevno, ale Miller výborně zareagoval a vytáhl míč na roh. Hosté poprvé vystrčili růžky při šanci Rajnocha. Kalina od levého rohového praporku odcentroval na právě na svého spoluhráče, který z vysokého náskoku hlavičkoval k tyči, ale Lejsal dobře zasáhl. Poslat svůj tým do vedení mohl v 31. minutě opět Pacanda, ale jeho sólo gólem neskončilo. Jak se později ukázalo, vítězný gól padl už v 43. minutě. Centr z pravé strany líznul těsně před Lejsalem hlavou pohárový hrdina Tomáš Sedláček a domácí brankář už nestihl reagovat.

Domácí fotbalisté se v druhém poločase ještě ani pořádně nerozehráli a už tahali míč ze své sítě podruhé. Brno za svůj matný projev v úvodu druhé půli sklidilo zasloužený trest. Přes chybující obránce Siegla a Pavlíka se ve vápně dostal k míči Alexandre Mendy a z úhlu chladnokrevně po zemi zakončil. Hra se na delší dobu uklidila, ovšem se závěrečnými minutami přicházel mírný tlak domácích, který vyvrcholil tvrdou dělovkou Besty, se kterou měl Miller nemalé problémy a se štěstím ji vyrazil na roh. Jenže svěřenci Zdeňka Ščasného svému soupeři zasadili další úder v 86. minutě. Jan Rajnoch napřáhl zpoza vápna a míč doletěl přímo do vzdálenější Lejsalovy šibenice.

Zápas, který před svým startem neměl jasného favorita, nakonec skončil drtivým vítězstvím Boleslavi. Ta se vrátila na páté místo a je jen bod za Spartou, Brno kleslo na devátou příčku.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Luke

Brno díky silným standartkám "Bolku" přehraje. Navíc mají Moravané dobrou obranu a Boleslav do větších šancí nepustí. V ní dominuje hlavně Petr Pavlík.

VÝSLEDEK: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš nouma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele