čtvrtfinále
01.12.2015 20:45 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (16)

Přidat komentář
HullCity

Místo toho,abychom se po porážce proti Derby soustřeďovali na příští ligový zápas proti Leedsu, nás čeká výjezd do Manchesteru.Loni nás dělily sekundy od vítězství na jejich stadionu,ale Milner překvapil při přímém kopu,proto 1:1.Nečekám jako jiní fanoušci,že by nás podcenili,stačí se podívat jakým způsobem vyřadili Crystal Palace,takže budu doufat,že pokud vypadneme tak se ctí a že hlavně zahrajeme lépe jak včera proti Derby!!Také si troufám tvrdit,ře City vyhrají celou soutěž a vypadnout s pozdějším vítězem není ostuda...

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale notak, zapas zdaleka nezačal a ty uz pasujes City na viteze zapasu i poharu trochu sebevedomi sakra jinak forma Hullu nahani strach... snad to Pelle nepodceni, coz by nemel, vetsinou i v poharu nasazuje nejlepsi sestavu, dobre vi, ze potrebuje trofej jako sul...

Reagovat
HullCity

Zklamal mě přístup našich hráčů po 2.obdrženém gólu,jako kdyby jim bylo jedno kolik nám naloží.Robertson hrál do útoku celý zápas otřesně a stejně dá gól...nezbývá než popřát City hodně štěstí do další fáze!

Reagovat
t0mmy33MCFC

No zrovna to začinalo byt zajimavy... ta šance, ale pak druhy gol a Hull se sesypal...

Reagovat
MCFC_8

Hlavne nepodcenit a postupit do semifinale...tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Hrajeme doma máme zlepšenou hru absence jsou stále ale Silva nakoukl Tohle byjsme si měli pohlídat hlavně zase žádný výbuch

CITIZENS

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám výhru našich barev, s tím výbuchem, sem tam se nám povede, ale v posledních letech to bylo spíš v fa cup. vzhledem k soupeřům bych prognozoval naši účast až do wembley. ovšem podmínkou je dnes večer postoupit dále.

koukal sem, že hodně v italskej serii A dáváš preference torinu, to je dobře, já sem si na začátku listopadu odskočil na výlet do torina na zápas torino-inter, sice výsledek opačnej, ale atm. vynikající,typicky italská!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

celkem slušnej match de bruyne je borec a silva muž zápasu! tak a v sobotu s potters !

Reagovat
t0mmy33MCFC

de bruyne neskutecne stabilni vykony, snad vydrzi celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KDB jeden z nejlepších přestupů !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Kelechi Iheanacho mě neustále překvapuje jen tak dál mládí v před

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele