semifinále
22.04.2017 18:15 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Galapředstavení. Chelsea přestřílela Tottenham 4:2 a je ve finále

Fotbal ukázal, jak umí být nádherný i krutý. Chelsea většinu zápasu herně tahala za kratší konec, díky dokonalé efektivitě a standardním situacím však v zápase ani jednou neprohrávala. Tottenham se dokázal dvakrát vrátit do zápasu - a zaslouženě. Na Willianovy trefy odpověděli Kane s Allim, branky Hazarda a Matiće však zůstaly bez odezvy. Prvním finalistou FA Cupu je proto Chelsea.

Antonio Conte překvapil posazením Diega Costy a především Edena Hazarda na lavičku náhradníků, ve finále se však tenhle tah ukázal jako výborný. Místo těchto hvězd nastoupili Michy Batshuayi a Willian, kteří měli hned po čtyřech minutách velký vliv na úvodní gól zápasu. Stejně jako Nathan Aké, který výjimečně nastoupil místo nemocného Garyho Cahilla.

Aké vybojoval míč na vlastní polovině, přes patu Michyho se balón dostal k Pedrovi, jen díky obrovké rychlosti unikal všem obráncům Tottenhamu. Zastavil ho až Alderweireld, a to jen za cenu faulu těsně před hranicí šestnáctky. Exekuce přímého kopu se chopil Willian, který dobře umístěnou ranou na stranu gólmana nachytal Huga Llorise a otevřel skóre.

Batshuayi měl za dalších deset minut šanci sám skórovat, ve velké šanci ale nedal hlavou míči dostatečnou razanci a Lloris jej tentokrát pohodlně sebral. Od té chvíle se Tottenham ujal otěží zápasu a Chelsea jasně přehrával. Vyrovnání se dočkal záhy. K Eriksenovi se dostal balón po nepovedeném rohu, tentokrát už nacentroval na výbornou a ve vápně zaúřadoval Harry Kane. Zády k brance prodloužil míč přesně k tyči.

Spurs měli nadále více ze hry, ale většinou dominovali pouze mezi půlící čarou a vápnem soupeře. Výjimkou byla hlavička Diera, který po dobrém centru Vertonghena mířil jen těsně vedle. K ojedinělé šanci se pět minut před pauzou dostal taky Eriksen, ránu zpoza vápna nicméně namířil přímo do Courtoise.

I přes nepříznivý vývoj zápasu šli do kabin o poznání spokojenější svěřenci Antonia Conteho. Jen chvíli před poločasem se Chelsea dostala do ojedinělého přečíslení v ofenzivní třetině, Kanté vybídl Mosese do šestnáctky a ten se svalil přes Sonův nešikovný skluz. Rozhodně se dá hovořit o simulaci, pro příběh semifinále je ale důležitější, že se pokutového kopu chopil Willian a svým druhým gólem vrátil Chelsea vedení.

Jenže po přestávce se vše vrátilo do starých kolejí. Tottenham byl aktivnější v presinku, hrál pozitivněji a velmi často držel míč na kopačkách. Vyrovnání tak přišlo zaslouženě, byť bylo dílem naprosto geniální techniky Christiana Eriksena. Dánský špílmachr poslal do šestnáctky neuvěřitelně přesný míč na Dele Alliho, jemuž stačilo balón prodloužit do Courtoisovy svatyně.

Conte se však v defenzivní části nepoučil. Jeho borci bránili příliš hluboko, což ve Wembley chvílemi vytvářelo dojem jasné dominance Tottenhamu. Naštěstí pro Chelsea z toho Spurs vytěžili pouze několik závaru v okolí i vně šestnáctky a nepovedenou ránu Waynamy. Jako klíčový se tak ukázal příchod tří opor Blues - Diega Costy, Cesca Fábregase a především Edena Hazarda.

Fábregas svým klidem a kvalitou na míči mírně utlumil jasnou převahu Kohoutů uprostřed pole, tu hlavní práci ale odvedl jeho belgický kolega. Chelsea po ojedinělém výpadu Mosese nakonec vytěžila roh, odražený míč propadl k trestuhodně volnému Hazardovi, jenž prokázal, jak obrovskou personou pro Conteho tým je. Merunu zpracoval, dlouho se nerozpakoval a střelou na zadní tyč Llorisovy branky opět poslal Chelsea do výhody.

Tenhle moment zápas rozhodl. Tottenham byl gólem "proti směru" hry překvapen, Pochettino sáhl do fungujícího systému ve snaze přinést více ofenzivní kvality, a to byla voda na mlýn zkonsolidované Chelsea. Hra byla rozháranější a definitivní tečku napsal fenomenální dělovkou Nemanja Matić. Hazard zakombinoval s Fábregasem a na nějakých 25 metrech předal balón srbskému bijci. Břevno div neprasklo a zbytek už je historie...

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1046)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnte reportaz díky

Reagovat
smazaný uživatel

Verím vo výhru Spurs a výhru FA Cupu...podla súčastnej formy by to mal Tottenham zvládnuť a výhra snáď pomôže aj v boji o titul v PL tým, že chelsea znervóznie... Tip: 0-2 (Kane, Son) COYS

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
MySch017

a potom čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembele, Davies - Alli, Eriksen - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
frederik

budu věřit, že doma se konečně na nás usměje štěstí 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

doma? my sme doma

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
rickroll

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Rvacka kriplu trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

... soutez jsi trefil, zapas ne . Hrajete az zitra, navic myslim, ze vase marodka letos zas tak mizerna neni

Reagovat
smazaný uživatel

To bude rvacka zas jinejch kriplu, to se nebojim

A nemyslel sem kriply jako takovy co se tyka zdravotniho stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Slepice mají všechny předpoklady pro to, by nás porazily. Ale třeba se nám podaří překvapit...

Reagovat
smazaný uživatel

To je to co me nejvic zneklidnuje. Kdykoliv jsme pred velkym zapasem favoriti, tak bouchnem jak granat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomaly sa to ale začína meniť pod Pochettinom, aj keď dnes je to 50 na 50. Bojím sa, že Davies zhorí ako papier.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. City away, Liverpool away, chelsea away vloni, vsude jsme byli favoriti, vysledek 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že sme boli favoritmi v ktoromkoľvek tebou menovaných zápasov away.

Reagovat
smazaný uživatel

Eh? Chelsea se potacela na desatem miste a my valcili o titul. City i Live meli za sebou hruzostrasne vysledky a my sbirali vyhru za vyhrou. Jasne ze jsme byli favoriti. Jo a teda byly to dva body. Plichta na SB davala pocit prohry ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem to zmatl tim jednim bodem. Myslel jsem plichtu 2:2 na jare, ne podzimni prohru.l

Reagovat
Hokaido

Přesně tak. Přijde mi, že Poche kromě skvělý práce letos přidal ještě něco - učí vás mít vítěznou mentalitu.

Reagovat
blade115

No vám letos obecně velký zápasy nevyšly, ale v obou zápasech proti nám Pochettino ukázal, že na Conteho něco vymyslet dokáže. Asi bych si v tuhle chvíli nedovedl představit nepříjemnější tým, proti kterému bychom měli hrát... A to teda po všech stránkách, poslední dobou jsou ty zápasy tak zvláštně vyhrocený, prasí se... A teď jste navíc ke všemu ještě favoriti na výhru.

Reagovat
Svatej

desiva kombinace sily i fotbalovosti

Reagovat
Baronne

Neprasí, hráči jsou jenom extrémně chytří

Reagovat
PP

toto a cettovi kalkulace - to jsou letošní pecky..

Reagovat
Baronne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Zase my jsme jeden z týmů, který umí tyhle předpoklady bořit. Spurs jsou možná mírní favorité, ale určitě bych nás nepasoval do role nějakých vyložených outsiderů. Taky proto, že oni si tu formu nahnali převážně na slabších týmech a doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si snad nikdo nemysli. Jestli jsme favoriti, tak jen nepatrne a to myslim spis jako podle nazoru lidi kolem fotbalu. Realne je to proste 50:50.

Reagovat
blade115

Já bych docela věřil v to, že Conte překvapí, to by mohlo rozhodnout. Ake místo Cahilla, falešná devítka, někdo taky možná bude muset hrát místo Alonsa... Sám nevím, co čekat. Na druhou stranu Spurs jsou dost kompaktní a poslední zápasy ukazují, že jim může být u prdele, co za soupeře k nim přijede. Psychicky jsou na tom bezpochyby líp, uvidíme, co se stane hřišti. Ale radši se nechám překvapit, než abych byl zklamanej...

Reagovat
diastan

Předčasné finále

To ještě uvidíte, tady to budu přát slépkám

1:2

Reagovat
Miguel19

Očekávám, že ve středu hřiště nás Spurs opět budou znásilňovat, čímž si dojdou pro vítězství..

Reagovat
Svatej

Ja si myslim ze by bylo nejjednodussi tam narvat misto matice fabreho. Silou jsme to zkouseli dvakrat a pokazdy prohrali, tak treba to pujde fotbalove a hlavou

Reagovat
blade115

Já bych právě proto zkusil 3-5-2. Ať hraje celá ta trojka Cesc, Kanté i Matic. To je dohromady dost smrtící kombinace ve středu hřiště, nechybí tomu síla, defenzivní zodpovědnost ani kreativita. Jen by byl průser, že by nás zase snadno přehráli na krajích, když by Walker s Rosem v podstatě neměli křídla, která by museli hlídat. E to otázka no, snad se s tím Conte nějak popasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose už 4 měsíce nehraje, je vidět, že máš přehled.

Reagovat
blade115

Hm, to už je zvyk. Na vaše zápasy nekoukám.

Reagovat
iamek

Mate prece Kanteho

Reagovat
GarethBaleCZ

Nejsem si moc jistý tím, že bychom se měli vrátit k systému se 3 obránci. Poch podle mě bude chtít naopak ze Sonovy formy co nejvíc vytěžit a nechá ho tam. Do sestavy se nevejde jeden ze dvojice Dier/Wanyama. Aspoň doufám.

Reagovat
FUnk

Ja doufam pro 3-4-2-1. Pokud je prehrajeme ve stredu a uhlidame hazarda tak budou polovicni

Reagovat
Svatej

Ja zas doufam ze presne na to budete spolehat. Jeden zapas ani zdaleka neprokazuje to, ze staci hlidat Hazarda a celej tym je pak k hovnu.

Reagovat
FUnk

Psal jsem polovicni. K hovnu to je jeste daleko....

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velký den pro Nathana Akého! Antonio Conte prozradil, že mladý Nizozemec dnes ve Wembley nahradí v základní sestavě Garyho Cahilla.

"Aké si tuto šanci zaslouží. Na trénincích se mi ukazuje v dobrém světle a vždy s velkou zarputilostí. Pracoval opravdu tvrdě. Jeho chování bylo skvělé a nikdy nic nenamítal. Nezapomínejme, že v Bournemouthu odehrál každé utkání. Chtěl se vrátit, pracovat s námi a pokusit se nám pomoci v boji o titul. Myslím, že je to dobrý hráč a že je připraven. Zaslouží si tuto příležitost a já mu věřím. Nemám problém s tímto rozhodnutím. Myslím, že Aké má ty správné vlastnosti, aby zastoupil na pozici Garyho," prozradil italský manažer.

Tak už to potvrdil o Conte. Těším se.

Reagovat
spider_8

Jeho rychlost by se nám proti Spurs určitě mohla hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo jit do takoveho zapasu s jedinym cistokrevnym stoperem, jehoz jmeno je David Luiz, to chce kule.

Reagovat
blade115

Když ono je to ale to nejlepší, co aktuálně máme k dispozici ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako koule.. Já si osobně myslím, že Aké je lepší než Cahill třeba. A Azpi je momentálně určitě lepší CB než Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pohodě, já je nijak nehaním, ani toho Luize, ale kdyby mi to někdo řekl před sezíniu, tak se budu hodně tlemit

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

0:7, pome

tip: prodloužení

Reagovat
nani92

fúúú, veľká neúcta ku Arsenalu a City, nazvať oficiálne tento zápas ako predčasné finále..

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nejlepší týmy v lize, není o čem.

Reagovat
popltak

Tým, který byl zesměšněn Leverkusen či Gentem opravdu ne.

Reagovat
Svatej

A presto je ten tym s vyjimkou jednoho nade vsema ostatnima

Reagovat
Miguel19

Jakou to má souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Spalovač šancí

Není ostuda být zesměšněn týmem z lepší ligy.

Reagovat
nani92

aktuálne..pri strate formy, môžu byť vo finále iné 2 nejlepšie mužstvá v lige

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Usty

Slovickareni... jsou to dva nejlepší týmy v Anglii, nezáleží, jak dopadne finále, tohle je a vždycky bylo klišé odvozené od papírových předpokladů.

Německo - Francie bylo bezpochyby předčasné finále Eura, přesto nakonec vyhrál celek z druhé dvojice

Budiž toto odpovědí i pro všechny ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ustohal Co to je za debilni nadpis?

Reagovat
hefy

Co ten tip, Usty?

Reagovat
smazaný uživatel

Zákeřný, ví, jakou má úspěšnost tipů, tak to zkouší jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To aby se owny nezblaznil zas

Reagovat
PP

Pokaždé když dal proti Spurs, tak vyhráli, takže teď jde na to od lesa..

Reagovat
Usty

Člověk jednou jedná objektivně a hned takovej povyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Podle mě by bylo krásné 2:2 a penalty aby rozhodly

Reagovat
popltak

Ve Wembley to Tottenham opět projebe, jako už několikrát tuhle sezonu v Evropě, kde udělal ostuda.

Reagovat
Spasitel

S Costom v základe to bude ťažké vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš nebude v základě.

Reagovat
Snatus

Jak bude vypadat ta obrana? Napravo Moses nebo Azpi, a v tom případě Zouma na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel

Moses/Pedro - Azpi, Luiz, Aké - Alonso

Reagovat
Snatus

Je to potvrzené? Takhle tam nemáme žádného dobrého hlavičkáře.

Reagovat
smazaný uživatel

je potvrzené, že bude hrát Aké místo Cahilla, zbytek je asi jasne, snad se do toho nebude plést Zouma na stopéru a Azpi na kraji

Reagovat
Svatej

On azpi ma 180, neni to mizernej hlavickar a alonso je taky v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Není mizerný hlavičkář, ale do soubojů s Kanem ve vzduchu bude Cahill chybět dneska, proto bych tam radši viděl Zoumu, aby pokryl vzduch.

Reagovat
Svatej

Ja si myslim ze ve vzduchu tolik souboju nebude. Problem se spurs mivame hlavne po zemi, kdy agresivne napadaji nasi rozehravku a ve stredu hriste, kde mame dva typky, kteri to s nohama neumeji tolik jak bychom potrebovali. Jinyma slovama davat tam na mici mizernyho zoumu namisto sikovnyho akeho je podle me spatnej napad..

Reagovat
Snatus

Tak já myslel tu obranu poskládat ve složení: Azpi-Zouma-Luiz-Aké-Alonso, a do středu poslat všechny tři naše středáky Matic-Fabregas-Kanté (už to tady někdo psal, a taky si myslím, že by to bylo účelné). Rád bych na lávce viděl i Costu (určitě se nestane) a místo něj v útoku operaci dua Willian-Hazard.

Reagovat
Svatej

Absurdne defenzivni, takhle si toho hazarda a spol vymazeme sami

Reagovat
Snatus

Je to defenzivní, ale zahustí to ten střed, jak potřebujeme. I když nastoupíme v jakékoli sestavě, stejně se míč dá Hazardovi a ten buď něco vymyslí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase blbosť, že

Keď je na ihrisku Fabregas, tak si to s Hazardom delia, že kto niečo vymyslí. A keby bol na ihrisku ešte aj Willian, tak je to vymýšľanie na troch hráčoch.

Reagovat
Snatus

Proč nutně blbost? Fabregas dokáže dát skvělou přihrávku z hlouby pole, ale já narážel na fakt, že Hazard jako jediný z našeho kádru v současné formě je jediný, který dokáže sám přejít přes jednoho či dva hráče tak, aby zakončil či nahrál na gol. Williana jsem tam hodil proto, že je ve středu víc využitelný a lépe zahustí střed hřiště než Pedro, který radši brousí lajnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to už dáva väčší zmysel, ale to v tvojom pôvodnom príspevku nebolo, že ako to ,,něco vymyslí" myslíš.

A Pedro brúsi lajnu? Wtf? Veď on sa tlačí do stredu pola a hlavne do zakončenia asi rovnako ako Eden, akurát je priamočiarejší. Lajnu brúsi Moses...

Reagovat
Snatus

Z Pedra mám takový pocit, viděl jsem letos všechny zápasy, a rád se Mosesovi na tu lajnu tlačí. Můžu se však mýlit a třeba to připadá jenom mně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Ty ses zase ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale od té doby, co Mourinho odmítal hrát Luise a Azpiho, protože Ivanovič uměl hlavičkovat, tak na takové "důvody" moc nejsem.

Reagovat
Snatus

Chápu, ale logičtější mi opravdu přijde Zouma kvůli soubojům ve vzduchu. Upřímně doufám, že Conte něco vymyslí na všechny hrozby Totenhamu, klíčem bude zahustit střed a ubránit tu trojku Dembele-Eriksen-Alli.

Reagovat
smazaný uživatel

A mně naopak přijde logičtější Aké, protože narozdíl od Zoumy se mi zdá, že by mohl dokázat dávat dobré balóny i pod tlakem a pressem. Tak uvidíme, jak se zápas vyvine.

Reagovat
Snatus

Tys nečetl vlákno předtím, já bych obranu postavil takhle: Azpi-Zouma-Luiz-Aké-Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to se mi nelíbí, Moses musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne teda Alli z druhe vlny bude bránený jedným z dvojice Aké/Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je titulek správný, ano jsou dva nejlepší týmy PL, ale předčasné finále jen pokud by druhé semifinale tvořili týmy jako např. Crystal Palace - Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal palace si s Arsenalem vetrel ARSEnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytrel*

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z vrcholov tejto futbalovej sezóny, aspoň pre mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

jen skoda, ze jeste nebude vzajemny souboj v lize. To by byla jina sleha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

To by dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hrozně natěšený na Akého a Hazarda dnes.. Snad nenastoupí Herrera.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš fajn. Ja sa teším len na futbal a skvelý zápas.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Snatus

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

Nemám zápasy s Tottenhamem rád.. a hrát s nimi během jedné sezony rovnou třikrát je za trest

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to připadá, že Tottenham na nás ze všech týmů v Anglii umí nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních letech.*

Reagovat
FUnk

Ani bych nerekl....

Reagovat
blade115

Viděls tu statistiku vzájemných zápasů? Možná tak v posledních dvou letech a to i tak to není žádný zázrak.

Reagovat
Hokaido

Vždyť nás porazili jednou z posledních 5 zápasů a dvakrát z posledních 16.

Reagovat
Snatus

To je pravda, ale dávám Garwelovi za pravdu, že jako soupeř jsou pro nás jedni z nejhorších. Hrát s nima je vždy nepříjemné.

Reagovat
Hokaido

To určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Wow... Mně se vždycky zdá, že nás totálně přehrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylučuje

Reagovat
spider_8

Akorát venku. Doma a na neutrální půdě obvykle vyhráváme.

Reagovat
Hokaido

Naopak, zápasy se Spurs jsou nejlepší, těch není nikdy dost. Není to žádná velká rivalita, ale ta fotbalovost a napětí, to mě vždycky baví. V Anglii za poslední 3 roky asi nejsou žádný lepší zápasy.

Reagovat
Nikikrew

hlupost, my vs Spuds

Reagovat
smazaný uživatel

Od minulého roka je tá rivalita o dosť väčšia.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=ATsLb7QhCZg

Nevím proč, ale Nando mi prostě chybí.

Reagovat
Whitemedia

Tak mně teda rozhodně nechybí.. den, kdy od nás odešel, byl tak nááádherný

Reagovat
spider_8

Reagovat
Snatus

Opravdu? Však jsme na něm hrozně prodělali.

Reagovat
Whitemedia

V jeho případě byly prachy to poslední, já bych za jeho odchod tenkrát klidně i zaplatil..

Reagovat
Snatus

taky jsem si ho přál strašně do Chelsea, škoda, že přišel už ne v tak úžasné formě.

Reagovat
Mimalu

osobnostně určitě, herně oproti současnému Costovi vlastně taky

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

sympatak, mal som ho rad, ale je dobre ze odisiel

Reagovat
Nikikrew

Ani neviem komu ten postup fakt prajem. Bolo by pekne kebyze vo finale vyhrame nad Spuds, to by bola dokonala bodka sezony. Je mi to docela jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadnout to dnes může jakkoliv, momentální forma hraje pro nás, ale důležité bude s čím vyrukuje Conte.

Snad si Davies vybere lepší den a aspoň to pořádně odbrání, dopředu je to většinou bída.

Reagovat
Mimalu

btw kdo dneska bude kapitán? Osobně bych to dal Azpimu, ale nepřekvapil by mě ani Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi nebo Hazard tipuju.

Reagovat
blade115

Luiz...

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz / Azpilicueta.

Reagovat
spider_8

Určitě Luiz. Pokud pominu Terryho, tak je to náš největší lídr. U něj brzy očekávám pásku i natrvalo. Azpi je spíš takový pracant, toho bych spíš nechal jako zástupce kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Dimitri Payet has created more chances (74) in the Premier League this season than Mesut Ozil (69). He left in January.Verified account

Takové statistiky mám rád.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut je král, tak se přiblížit Payetovi

Reagovat
Usty

Reagovat
spider_8

Bude to do konce sezony napínavý souboj

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nikikrew

zdroj?

Reagovat
Mastný Chobot

squawka napr

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Le Gunner

OT: Nějaký stream na hokej Česko - Německo? Klidně nekomentovaný, dík.

Reagovat
vladis271

My chceme NLD vo finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Predčasné finále?

Nepoviem keby bol druhý semi zápas napr. Soton-Everton, ale dopr*ele City-Arsenal? Mužstvá takmer na rovnakej úrovni...

Reagovat
Noustress

arsenal na rovnakej urovni ako súčasné city cfc a slepice bol tak 10 rokov dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

nj... stále je to tým s top class hráčmi, ktorý má momentálne slabú formu, ale v dlhodobom merítku, sú to tímy na rovnakej úrovni..

Reagovat
smazaný uživatel

a ten trolling o 10 rokoch si nechaj pre seba ... v 2007 City a Spurs sa divali na TOP 4 pekne zo spodu...

Reagovat
smazaný uživatel

@GaryLineker

Rumour has it that Chelsea are resting Hazard and Costa.

Reagovat
Whitemedia

Celou sezonu je klid a najednou tolik zranění.. teď už by každopádně ten Michy mohl klapnout

Reagovat
blade115

Heh, tak to dnes už vážně můžeme jedině překvapit, bez Hazarda to nejde...

Reagovat
Miguel19

Willian rozhodne.

Reagovat
raduinho

FA Cup prostě umíme, takže výhra 2:1 pro Chelsea a finále s Arsenalem

Reagovat
Liquid

kurz na Chelsea 3,05, bookies se museli zbláznit, tak vysoký kurz favorit snad ještě nikdy neměl

Reagovat
smazaný uživatel

To určite.

Reagovat
Miguel19

Our starting team today is Courtois; Azpilicueta (c), David Luiz, Ake; Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro. #CHETOT

Reagovat
pepinho2

Michy

Reagovat
Whitemedia

ten měl dostat místo Costy šanci už dávno..

Reagovat
pepinho2

no právě, bych se nedivil, kdyby nezahrál nic moc, když je nerozehraný

Reagovat
Whitemedia

S tím počítám, Conte to nezvládl...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Miguel19

Today’s subs are Begovic, Zouma, Terry, Chalobah, Fabregas, Hazard and Diego Costa. #CHETOT

Reagovat
kvasha16

no neviem ci by som akurat dnes nechal Hazarda oddychovat... ale inak fajn, Costa je posledne zapasy slaby, takze Michy snad horsi nebude a dufam ze sa Ake predvedie a Garyho do zakladu uz nepusti (okrem zapasov proti silnym hlavickarom)

Reagovat
kvasha16

az teraz som zistil ze hrame v utorok, takze do istej miery chapem Hazarda na lavke

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa velmi paci tato zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nieco sa deje s tymto vesmirom, nieco neprirodzene. Conte uz druhy zapas po sebe zamiesal zostavu.

Reagovat
smazaný uživatel

já pořád nevěřím, že tohle není sen a opravdu tam je Michy s Akém

Reagovat
Snatus

Reagovat
Mimalu

no bude to zajímavé, obavy mám teda dost velké. Snad to Ake zvládne, Michy si to na úkor Costy rozhodně zaslouží a volba kapitána taky potěšila

Reagovat
blade115

Bez Hazarda nám vůbec nevěřím, ale jinak je ta sestava bombová... Costa konečně mimo základ, Aké na hřišti a Azpi céčko, bravo, Antionio.

Reagovat
spider_8

Škoda, že Hazarda neposadil už proti United. To bychom hráli proti 10, protože Herrera by seděl vedle něho na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tottenham's starting XI is Lloris (c), Trippier, Dier, Alderweireld, Vertonghen, Wanyama, Dembele, Son, Eriksen, Dele, Kane. #CHETOT

Reagovat
smazaný uživatel

4231 a Vertonghen na kraji? Hmm..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou veci, to jsou veci. Ale tak Poch to vyresil lisacky, kazdy dumal ktereho z trojice Dier, Wanyama, Son posadi a on sunda Bena, ktery je trochu z formy. Trrips taky prekvapko. Tak uvidime...

Reagovat
icka

Azpi káp....yeeeeeeeees

Reagovat
frank

Znáte někdo nějaký slušný sportbar/hospodu v centru Prahy, kde to budou dávat? Většinou zajdu do Lion & Ball Sportsbar, ale budu rád za další doporučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni v neděli viděli jak Chelsea hrála když Ander vygumal Hazarda a dnes není v sestavě... Buď Conte něco kuje nebo se na double vykašlal

Reagovat
Miguel19

Michy 2 fíky, v 90. minutě za potlesku ve stoje vystřídán Costou, který ještě stihne svoji 10. kartu v sezoně..

Reagovat
blade115

Jsem tenhle týden někde četl, že ta lhůta už mu právě vypršela, takže za žlutý už si neposedí.

Reagovat
Error

Hm, a Chalobah nebyl na hristi od 18.2. A jak to s nim v jednu chvili zacinalo vypadat dobre...

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Se sestavou Contemu věřím. Když je na Hazardovi osobka, což by dneska jistě byla, po zápase v Manchesteru, tak je sotva poloviční. Pedrovi se proti Tottenhamu daří a Willian dokáže být rozhodujícím hráčem. Pokud to navíc dotlačíme do prodloužení, Costa a Hazard z lávky budou obrovskou posilou.

Doufám, že dneska předvedeme velkej výkon. Podle předpokladů bychom měli prohrát, ale dneska je potřeba do toho dát všechno a zapomenout na ten zápas s United. Je čas ukázat tu bojovnost, kterou má Chelsea v žilách.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhrajete dneska

Reagovat
kvasha16

Poche podla mna neni ten typ trenera co by stavial na osobku, skor si myslim ze Conte setri Edena na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

To je prekvapujúca zostava na oboch stranách. Kto bude hrať LWB? Son? No to sme dopadli. Trippier na Pedra, bojím sa.

Reagovat
blade115

Nemáte to spíš 4-2-3-1?

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by dnes Chelsea vyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém triku 3-0 vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Spasitel

Práve dnes môžu hráči ukázať, že to ide aj bez Hazarda ja im verím

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz si niečo možno dosť dojebal.

Reagovat
Spasitel

Ach nevšimol som si nakoho reagujem

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
homeles8

Reagovat
kvasha16

diki

Reagovat
smazaný uživatel

to už si Terry nekopne ani v FA Cupu? smutný konec legendy

Reagovat
Whitemedia

Conte to rozdělil jasně.. za Azpiho nastupuje Zouma, za Cahilla nastupuje Aké a Terry za Luize..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to sem nevěděl

Reagovat
Snatus

Aké a Michy

Reagovat
smazaný uživatel

Tobyy debilko

Reagovat
off-olda

Tohle je přesně ten zápas, kdy si buď řekneme, že Michy na to neměl a dáme za pravdu Contemu nebo prostě ukáže, že to v sobě má a dá se na něm stavět.

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Snatus

Willian!!!!!!!!

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Harakan

Paráda

Reagovat
blade115

WILLLLLL

Reagovat
Whitemedia

WILLIIIIAN

Reagovat
TopinB

Williaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Reagovat
pingla

Uz je taaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadalo HROZNĚ jednoduše ten přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam!

Reagovat
smazaný uživatel

golasoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Celé to začal Aké s Michym

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Ta paticka od Michyho byal skvela, v replayich ji neukazovali

Reagovat
kvasha16

je tam pycooooooooooo

Reagovat
Hokaido

Lloris

Reagovat
icka

Těžké...dle mého to viděl na poslední chvíli a to neuděláš nic.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Risknul to a udělal krok za zeď. Jeho chyba.

Reagovat
Miguel19

Aké, Michy, Pedro parádně před gólem..

Reagovat
Snatus

Reagovat
frank

Nedokážu si představit, že to Spurs otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

no, hugo hugo, mohlo to byt lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Azpi bude bránit zase Alliho, to nebude hezký

Reagovat
TopinB

letadlo

Reagovat
Miguel19

Letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#AntonioWin

Reagovat
Whitemedia

Tonda už má i letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Coutinho10

Costa ta oslava neverim mu to

Reagovat
off-olda

Se divím, že tam není WengerOut

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě někde je

Reagovat
smazaný uživatel

tu má Costa

Reagovat
smazaný uživatel

tu má Costa

Reagovat
TopinB

Proč, vždyť my ho tam chceme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ouuu, Michyyy, to šlo dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zaciatok padu spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

pristi tyden je dorazime

Reagovat
smazaný uživatel

Zaciatok padu spurs?

Reagovat
off-olda

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo neplacený stream na Nova sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Chelsea vyhraje, at Kane vidí, že s Tottenhamem nikdy nic nevyhraje a musí jít do UNITED!

Reagovat
janinho

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Coutinho10

Haaarrry Kaaane hezky slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Kaneeeeeeeeee!!!

Reagovat
smazaný uživatel

laciná

Reagovat
kvasha16

kante

Reagovat
Hokaido

Hm Aké bránění level Ivanovič

Reagovat
Usty

jak měl asi Kaneovi zabránit v tom, aby se ohnul k zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby stál za nim, tak se nic nestalo :D Ale ne, dělám si srandu. Tohle se brání těžko, když už se nechá odcentrovat.

Reagovat
Hokaido

Možná by golu nezabránil, ale dal mu moc prostoru.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším jak Harry bude střílet goly u nás

Reagovat
Free_player

Kaneeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kane božsky.

Reagovat
frank

Wow, neskutečně těžká hlava

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Mastný Chobot

nj, to sa Eriksenovi zbierajú tie asistencie, keď aj takýto napiču center dokáže Kane premeniť

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Chyba Pedra, tam měl Eriksena dostoupit mnohem dřív, a ne ukazovat na Mosese nebo kdo to byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Miguel19

Zase gól po centru tvl..na Eriksena tam byli dva a stejně jim v pohodě odcentruje..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je naprosto božský zakončení hlavou, neskutečný...

Reagovat
blaugrana

Bačuaj mal dať na 2:0 a bol by kľud, takto ...Ale bez Hazarda je to teda hodne zlé. Tam nemá kto tvoriť.

Reagovat
off-olda

Son

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na nova sport říkal, že mají létat od stadionem bannery s politickou tematikou

Reagovat
Mimalu

říkal že kromě toho s Contem, mají prý nad stadionem lítat i politické bannery, ale ty nám režie pravděpodobně neukáže...

Reagovat
off-olda

Super fairplay

Reagovat
icka

Ali zkurvenej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Neúmyselné.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě to nezakopnou zmrdi.

Reagovat
Tommy the Gunner

Alli

Reagovat
blaugrana

Ali pekná mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

MRDKA ALLI.

Reagovat
Whitemedia

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen by mal ist na chvilu na lavo, Son tam ma kopec casu a prilezitosti na loptu do 16, ale nedokaze to vyuzit, Eriksen by skor nieco vymyslel.

Reagovat
Free_player

to nebylo schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vždycky schválně. Hráč dost dobře ví, kam dává nohu.

Reagovat
Nikikrew

hajzel

Reagovat
Usty

No, trochu mi přišlo, že Alli podivně zkrátil krok... Nechcu říkat, že to bylo úmyslný, ale zrovna u něj bych se tomu vůbec nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budem veriť tomu, že to nechcel spraviť.

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
janinho

bohuzial aj ja myslim ze vedel co robi. ak by som nepozeral pod nohy a nikekomu prisliapol kotnik tak sa aspon obzriem ze na co som skocil.

alli ma k takymto zakrokom dost blizko, bohuzial.

Reagovat
Harakan

Vůbec bych se tomu nedivil. On je hrozná špína.

Reagovat
icka

Reagovat
Baronne

Je to prostě chytrej hráč, co naděláš

Reagovat
smazaný uživatel

zkrátil ..

Reagovat
tuny

Chtěl bych vidět dozadu jako Dele z pohledu fans Chelsea...

Reagovat
Snatus

Nebylo to schválně, ale jsme citlivější na tyhle věci, viz Lamela a jeho zákrok.

Reagovat
samson192

zarežte tie sliepky už

Reagovat
Snatus

Michy zatím celkem zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant brazilskej, co se válí .. hele jak běhá minutu potom

Reagovat
samson192

Reagovat
off-olda

Ježiši, nechceš jít do svojí sekce?

Reagovat
blade115

Reagovat
Usty

netrolluj..

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen stejná reakce jako lidí nahoře na Alliho. Vždyť od počátku koukal úplně jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale periferne videnie má

Reagovat
TopinB

ne, má to jak videohra, FoV 60

Reagovat
smazaný uživatel

a taky specálně nabroušený kolíky, aby prošli chráničema i kostí

Reagovat
smazaný uživatel

shoda přísudku s podmětem, vole

Reagovat
Usty

Od počátku ne, koukl se. A i kdyby, prostě víš, kam šlapeš a on ten krok udělal nepřirozeně.

Kdyby jen pokračoval v běhu, dopadne dobrejch 30 čísel za Luizem.

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rybinho85

Jako Alli je zmetek ale vždyť tohle bylo úplně bez úmyslu

Reagovat
off-olda

Tohle je ale faul na Williana, seš slepej?

Reagovat
Snatus

Už nevím, co je teda faul za držení, to bylo děsný.

Reagovat
Miguel19

To jako od Dembeleho není faul?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Atkinson je tak slaby rozhodca

Reagovat
Whitemedia

Vždycky to byl tragéd

Reagovat
off-olda

To je hrozný. Jak můžeme mít tolik ztrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso to tam prasí a ještě nemá ani žlutou

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice mají strašně nebezpečné všechny standardky. Výborné rozehravače a spoustu hráčů, kteří je dokáží zakončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké slušně odbráněný

Reagovat
Snatus

Aké je nějaký pomalý, ne?

Reagovat
off-olda

Ať už je poločas, tohle je šílený.

Reagovat
Free_player

co to Luiz zkouší ?

Reagovat
Mimalu

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Bože, tohle není penalta, Moses měl dostat žlutou, to je trapné.

Reagovat
blade115

Přísná, ale byla.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat
blaugrana

Ako Conte ma FA Cup asi hodne na samále, keď mrdne do obrany Akého a nechá sedieť Hazarda s Costom. Však chelsea len odkopáva lopty a tá obrana je viac než komická. Sa bojím aj tej 1x na nich...

Reagovat
Mastný Chobot

dík

Reagovat
TopinB

Moses

Reagovat
off-olda

Podle některých je Moses chytrý hráč, ale tohle je hnus prostě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
samson192

Reagovat
TopinB

To jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
icka

Jak to vzali Michymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a spravne vobec by som mu neveril

Reagovat
Whitemedia

Moses je taaaak chytrý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dive, ale stejně naprostá demence od Sona.

Reagovat
icka

Moses to udělal vychcaně, ale Son takhle jít do skluzu, když ho obejde

Reagovat
nani92

Son je slabina Tottenhamu, nevyrovnaná osobnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson zas tlaci Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Moses si tam lehnul hodně ochotně, ale co to bylo sakra za obranný zákrok od Sona?

Reagovat
Talker

Moses to slušně dajvnul Ale Son tam udělal ten skluz jako dement...

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEES MOSES CHYTŘE

Reagovat
Snatus

trochu hoříme ve vzduchu, Zouma by se hodil, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím.

Reagovat
Miguel19

Dobrá komedie. To, že to nebyla penalta jsem viděl hned live, ani jsem nepotřeboval opakovačky. Moses se tam sesypal jak čubka..

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak když ti tam tu penaltu prakticky daruje... Ale hnus to je, byl bych hodně nasranej, kdyby to bylo obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

který hráč na světě by nešel na zem, když vidí hloupě sklouzajícího hráče před ním? Moses ani neskočil a nekřičel bolestí, prostě spadl a čekal až to rozhodčí právem pískne...

Reagovat
Miguel19

Jak píše Talker, písknout to proti nám, taky jsem nasranej..

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, na hráče který do toho jde takhle hloupě

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já bych byl nasranej naximálně na našeho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

max. nasraný na svého hráče, protože takhle do toho jít může jen idiot

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamená, že to prostě má být žlutá za simulaci a čau.

Reagovat
blade115

Neznamená no, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

To byla penalta.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

co si jako Son myslel

Reagovat
Usty

Spíš simulace než faul no.

Reagovat
Harakan

Přísná...ale takhle skočit do skluzu ve vápně je demence prostě. Moses toho akorát využil.

Reagovat
icka

Teď mohli jít klidně Hugo ven

Reagovat
off-olda

A Lloris měl být venku.

Reagovat
lajka30

simulace jako kráva tohle je rakovina fotbalu

Reagovat
Mimalu

jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Miguel19

Lloris jasně mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson zase připískává Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak váhy vyrovnány, klidně mohl být Lloris venku.

Reagovat
kiwwi

ako zaco?

Reagovat
off-olda

Reagovat
nani92

za ruku?

Reagovat
Carrick

Reagovat
Steven666

žeby hral rukou mimo vápno?

Reagovat
Talker

Respektive jak se trestá ruka golmana mimo vápno?

Reagovat
kiwwi

ked to nie je clear goalscoring opportunity tak je to zlta karta a nepriamy volny kop

Reagovat
Kovi81

Za umyselne hranie rukou neni cervena, hej?

Reagovat
kiwwi

nie

Reagovat
Kovi81

Hm, tak to by sa mal futbal nad sebou zamysliet.

Reagovat
kiwwi

preco? Sak je to tak spravne...brankar mimo pokutoveho uzemia je ako kazdy iny hrac...a kazdy iny hrac by za umyselnu ruku mimo pokutoveho uzemia videl zltu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Rozumiem, ale ja by som za umyselnu ruku daval redky aj hracom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
samson192

Reagovat
icka

z opakovačky jasně chytil balon rukama před vápnem

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za toto sa redka nedava, nie?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

dáva, minimálne u nás v 7.lige

Reagovat
Usty

Ok, tak na dementní rozhodnutí vyrovnáno, spokojenost

Reagovat
Whitemedia

Atkinson zase září

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Whitemedia

se Moses koukal na videa s tebou

Reagovat
Jordi Alba

To bylo na tu ruku, ale proč ne, jestli se něco přiučil.

Reagovat
vrabejka

Moses letec ala Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

Simulace jak prase Ale pro rozhodčí nemožný dobře posoudit. Z normálního rychlýho pohledu to vypadalo jako 100% penalta

Reagovat
Talker

A ta ruka mimo vápno?

Reagovat
kiwwi

zlta a nepriamy volny kop

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

naco sa zapajas do debaty ktorej nerozumies a este takto debilne?

Reagovat
icka

Mám naučené od tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele další těžká situace. Zas to byla tak půl vteřina. Byl by to další velkej zásah proti Spurs. Tady věřím, že se mu nechtělo v tak krátkém čase to písknout. Ani si tím nikdo nebyl jistej.....

Reagovat
LAM

taky byla.Takhle nemlže jít do souboje ve vápně prostě nikdy.To byla hrozná demence

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemůže být penalta, když se ho nedotkne. Ale jak říkám....bez opakovanýho záběru to nelze posoudit správně tuhle situaci

Reagovat
blade115

Protože to penalta byla. Moses prostě jen využil toho, jak stupidně tam Som šel a pak s sebou plácnul na zem. Což sice bylo zbytečný, ale nic to nemění na tom, že rozhodčí by udělal větší chybu, kdyby to neodpískal. Ale obecně zas nezvládá, Alonso měl dostat žlutou už dřív a Lloris zahrál dost očividně rukou... Tahle sezóna v Anglii si jednoznačně říká o video.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele pokud jsem dobře viděl, tak se ho snad ani nedotkl. Moses padal hrozně brzo a pak ho snad i přeletěl.....teda pokud jsem to fakt dobře viděl. Nevím jistě

Reagovat
Talker

A trest za úmyslnou ruku golmana mimo pokutové území?

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá.....pokud nezabránil gólové příležitosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký poloprázdný stadion ne? :D

Reagovat
icka

zdá se mi, že Michy u vápna chce hrozně sám něco udělat a předvést se a nakonec to nějak podělá

Reagovat
lajka30

už aby bylo zavedený video jinak tohle nikdy neskončí at už ta penalta nebo ta ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso ty idiote, takhle v poslední vteřině

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Videorozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Ta španělská mrdka už měla být venku, třetí faul na žlutou.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako som hovoril pred zápasom, Son na LWB je katastrofa, ktorá sa nevyplatila. On nemôže brániť, a už nie proti Chelsea. Šmýkal sa tam snáď 2 hodiny. Amatérska chyba. Inak hráme dobre a v druhom polčase musíme zabojovať o víťazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alonso je strašný zmrd, toho kde vyhrabali?

Reagovat
nani92

ako sa mohlo stať, že unikol vášmu scoutingu?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mastný Chobot

keby som nevedel, tak prvý tip je Tottenham

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Se prizpusobil tem vasim zmrdum

Reagovat
tony223

Mě se zdá, že Tottenham to v těch zápasech proti Chelsea vůbec neumí zvládat co do psychiky. Naopak hráči Chelsea mají zkušený tým a vědí jak na ně, neustále provokují a pak hráčům Tottenhamu ucházejí nervy.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Letos snad poprvé, co Poche dal Sona na WB. Jestli to Son ve druhém poločase neodčiní gólem, tak celkem prokauč.

Reagovat
Hokaido

Penalta úplně jasná. Moses by byl idiot, kdyby nevyužil naivity a hlouposti Sona.

Reagovat
Whitemedia

Takhle dávat za pravdu Zaschronovi

Reagovat
Hokaido

Wut? To jsou dvě úplně odlišný situace.

Reagovat
Whitemedia

No ani ne..

Reagovat
Hokaido

Tak to jsem tý diskuzi nevěnoval moc pozornost, protože jsem si myslel, že Zasch obhajoval ty prasárny Barkleyho, který rozhodčí nepotrestal.

Reagovat
Whitemedia

No mluvil o prasárnách a simulacích..

Reagovat
Usty

to nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Bež dořiti s tímhle.

Reagovat
Miguel19

Do obdrženého gólu jsme hráli hodně dobře. Pak nás Spurs poměrně mačkali, nějaké šance hlavně po centrech..

Pro mě osobně jak Aké, tak i Michy. Akého těžko vinit u gólu, naopak od Cahilla je velmi dobrý na balonu, což je parádní rozdíl od Garyho tradičního bum prásk do prdele.

Michy v rámci možností ok. Asi 4x parádně sklepl míč, z čehož padl i gól. Za 45 minut vyhrál asi o 5 víc soubojů jak Costa za posledních 5 zápasů..

Nevim jestli může Hazard hrát, ale pokud by šel místo Pedra, nezlobil bych se...

Reagovat
Miguel19

*Pro mě osobně jak Aké, tak i Michy velmi dobré výkony..

Reagovat
Swarley

Kane takovej Shearerovskej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Son je len tupoň, ktory dokaze robit skvele nabehy a zakoncit to, nic viac bohuzial.

Ale to nic, tazko mu to vycitat, nebolo to sice najmudrejsie, ale isiel tam s nasadenim a vlastne ani nefauloval. Ja ked si ho pamatam z Bayeru, tak mi prisiel trochu chytrejsi hrac teda

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Alonso mohol byť už pokojne vonku za 2 žlté karty, ale ok, to nikto nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé mohl být venku Dele za ten jeho stamp, který určitě nebyl nechtěný. Pokud chceš teda používat tuhle logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

toto na červenú? Si sa zblaznil? Sak ho ani nevidel tu nohu. A na druhej strane Alonso asi 5x fauloval a raz zahodil loptu.

Reagovat
spider_8

Hele u vás mohl být hned na začátku venku Toby za faul na Pedra a Alli za šlápnutí na Luize. Nehledě na to, že spojovat takhle ty žluté je strašný nesmysl. Alonso by podobnou kravinu těžko udělal se žlutou na kontě.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG nechápu proč asistent leze Atkinsonovi do penalt..pak je z toho takovýhle úlet..

Reagovat
diastan

nic ještě 5-6 chyb a zítra se oznamuje video i tady

Reagovat
Usty

Výsledek nechme stranou, Tottenham většinu poločasu jasně lepší a já vidím dva hlavní důvody.

První je samozřejmě uprostřed zálohy, kde je sice Kanté super, ale Spurs mají totožnýho hráče ve Wanyamovi. A zatímco Matić je tak poměrně k ničemu, protože není žádnej extra rozehrávač ani dribbler, Dembélé obě tyhle klíčový disciplíny splňuje.

A potom jde o přístup obou týmů. Tottenham presuje asi o 20 metrů výš než Chelsea, proto získává míče v nebezpečnějších prostorech - a když ne, odkopy Chelsea ta zrůdně vysoká obrana Kohoutů zpravidla posbírá. Naopak když se k výjimečnýmu odkopu uchýlí Tottenham, je to většinou až za půlící čarou a do běžeckýho souboje.

Reagovat
Miguel19

Místo Matiče musí přijít nějaký středák v létě. To je nutnost..

Reagovat
off-olda

Ten Bakayoko je na tom jak?

Reagovat
Miguel19

Co jsem ho tak viděl, tak o něco lepší Matič. Není tak dřevěný.

Ale stejně bych si představoval někoho jiného. Jenže mám pocit, že Conte právě bude chtít takový typ..

Reagovat
off-olda

Hmm Proč nejdeme po někom jako je Koke?

Reagovat
Whitemedia

beztak přijde Bakayoko..

Reagovat
Usty

Verratti by to splňoval dokonale, škoda, že je tak malinkej.

Reagovat
icemike

Veratti, Kante, Hazard.... Tak trochu Barcelonska záloha s tou výškou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaki smitni ste z Bakayoka Podla mna je super

Reagovat
smazaný uživatel

smutni

Reagovat
Talker

Ten rozdíl v množství prostoru je obrovský, no. Když jsme na míči my, tak je hromada hráčů v okolí, když Tottenham, tak tam mají vždy 2-3 možnosti, kam nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ale Dembelé dneska podle mě předvádí jeden z jeho slabších výkonů. Bohudík.

Reagovat
Usty

*Nechci říct, že by tam měl jít Fabregas místo Matiće, to by byla sebevražda. Jenom je to oproti možnostem Tottenhamu velká nevýhoda.

Reagovat
spider_8

Moses si šel jasně pro penaltu, padal už před kontaktem, ale Son to holt udělal strašně hloupě. A nejen on, už předtím to držení Williana ve vápně nebo Llorisova ruka byly strašně hloupé věci od Spurs. Přišel zasloužený trest.

Jinak Aké zatím nejslabší článek naší obrany, u gólu měl být důraznější a párkrát se zapomněl vepředu. Zase to ale není žádná ostuda, na to jak obtížný hraje zápas. Dokážu si ho představit někdy doma proti slabším týmům a ne ho takhle hned hodit do nejtěžšího zápasu v sezoně. No nic. Naštěstí Luiz je zatím fenomenální, opravdová zeď v obraně.

Reagovat
mikelinos

Luiz je úplně super dneska

Reagovat
valek9610

Tak za prve Hugo předvedl pičovinu takže radši ticho no a za další Moses to udělal dost chytře jen do těch kurev !!!

Reagovat
off-olda

Panečku

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Pán je intelektuál.

Reagovat
smazaný uživatel

jen vlastnima chybama jsme darovali chelsei vedeni , hrame dobre ,chelsea nemala skoro nic ze hry,zatim eriksen zame nejlepsi hrac jedem SPURS ve druhy puli trochu maknem a jsme ve finale

Reagovat
Miguel19

Willian letos v FA Cupu 5 zápasů se statistikou 4+2

Reagovat
Mastný Chobot

Zápasy Chelsea - Tottenham sú v posledných rokoch ako anglické El Clásico. A nie ani tak kvôli predvádzanej kvalite, ako skôr kvôli zákernostiam, divingu, faulom a celkovému morálnemu úpadku všetkých zúčastnených.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Protože na rozdíl od Arsenalu se o něco hraje

Reagovat
Swarley

o to stejný finále, o který budou hrát zítra?

Reagovat
TopinB

Celkově, mluvil celkově o TOT-CHE, takže jsem bral do úvahy hlavně ligu Ale pointu přijímám #prijimam

Reagovat
lofin9

Reagovat
Mastný Chobot

To teda

Reagovat
smazaný uživatel

No většinou je ten morální úpadek na straně spurs.

Reagovat
Mastný Chobot

vy tiež nie ste bez viny nikdy

Reagovat
Snatus

Ty dneska jedeš

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*El Clasico za čias Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

+ Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pepek hral EC aj bez Joseho a nebolo to tak vybrusene

Reagovat
smazaný uživatel

nah, Pepek byl jeden z mála kdo měl při EC rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... ale to len hovorí o tom, že sa na seba fakt pripravujú, to nasadenie a motivácia. Titulok predčasné finále teda nebol vôbec od veci

Reagovat
nani92

ale treba uznať, že aj kvôli kvalite, z tých veľkých zápasov TOP 6 ma ich zápasy bavia asi najviac, veľa golov

Reagovat
spider_8

Ten rozhodčí je strašně špatný.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť je to Atkinson a ten je vždy tragický..

Reagovat
Coutinho10

Yeeees skvela odpoved Alli

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Zrovna tahle mrdka

Reagovat
Free_player

Deleeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

DELE ALLI

Reagovat
pingla

Aleeeeeej

Reagovat
Swarley

wow, naprosto boží balon, nádhera

Reagovat
off-olda

Ty vole, ale tohle je dokonalý centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen trochu jinde

Reagovat
Usty

Ty vole, to byl nelidskej balón...

Reagovat
TopinB

Reagovat
blade115

Díky bohu, za tu připosranost si nic jiného nezasloužíme. Tohle je prostě neskutečně stupidní taktika...

Reagovat
icka

Ali jaky uplakanek

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál míč Ake

Reagovat
Miguel19

Ať už jdou do prdele. Naprosto totožný 4. gól od Spurs za sebou. Centr a easy gól. A všechno jenom od Eriksena. Nechte ho centrovat furt jak dementi

Reagovat
Jordi Alba

Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

what a ballllllllllllll

Reagovat
off-olda

Atkinson brutálně nezvládá.

Reagovat
Free_player

tvle dobrá šavlovačka

Reagovat
blaugrana

Chelsea hra ako Boro.

Reagovat
Swarley

tak Contemu ujel vlak s touhle defenzivní taktikou...jestli jsem teda pochopil ty názory fandů Chelsea na Mourinha...

Reagovat
blaugrana

To ani nie je taktika. Ich melu ako skolakov.

Reagovat
blade115

A tak zas to zbytečně nepřehánějme...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude redka dnes... Atkinson sa tvári že nič, dokým tam niekto niekoho nedobodá zabrúsenou zubnou kefkou.

Reagovat
Swarley

je čas ty drobný zákroky pískat, jinak se budou lámat nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Alli a Kane do United

Reagovat
smazaný uživatel

300 mega do Londýna už se veze

Reagovat
Miguel19

Jako Matič je momentálně stejně k hovnu jak Costa. Ve středu hřiště jeden souboj za druhým a on není ani v jednom. Nejde do souboje, nic neubrání, nenabídne se, nepřihraje. Prostě k hovnu.

Reagovat
Talker

Něco jako Mikel, ale není ani v soubojích, no...

Reagovat
off-olda

Jestli stáhne Michyho, tak ať jde k šípku tvl.

Reagovat
off-olda

To mě vážně poser.

Reagovat
Snatus

Hrůza.

Reagovat
Talker

Proboha, Conte musí zareagovat... Takhle je to čekání na popravu.

Reagovat
Snatus

Michy dolů? Však dneska hrál fakt dobře.

Reagovat
Whitemedia

tvle chudák Michy..

Reagovat
nani92

to su pánečku striedania

Reagovat
Miguel19

A ten nejhorší z ofenzivní trojky tam zůstane..

Reagovat
smazaný uživatel

To se to Eriksenovi sbírají asistence, když hráči proměňují takové dokonalé balony.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo bude hlídat Hazarda?

Reagovat
Whitemedia

Jestli nebyl Willian zraněný, tak to vůbec nechápu..

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Conte mal striedania pripravené asi už pred zápasom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Willian aj Michy hrali dobre.

Reagovat
Gunner14

Poche slušnej zombík vypadá jak kdyby přes noc nespal

Reagovat
blade115

Ten Matic je dnes vážně úplně mimo, vždyť snad ani neměl míč...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hazarda Walkera pls.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
blaugrana

To je Terry tak zly, ze ho tam neda?

Reagovat
Talker

A proč by ho tam dával? Ty goly nebyly obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Rýchlostne by mal zrejme problém v tom 343.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Conte má neskutečný dar střídání. Vůbec bych se nedivil, kdyby si tím prohrál zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič to má ale neskutečně v prdeli dneska

Reagovat
Whitemedia

kdyby jen dneska

Reagovat
blaugrana

Neskutocnr ohreblo. Cesc In.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já chápu že každy nemůže být atletická hříčka přírody, ale jak tam nechal celou obranou lajnu odkrytou, protože mu je těžko udělat pár kroků tak to jsem dlouho neviděl.

Reagovat
kiwwi

jj, aj ten gol bol taky mam v pici, na

Reagovat
Snatus

Costa neudrží nic, úplně mínusovej, skvělé střídání. Conte fakt v hlavě nasráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je strašidelne skvelý.

Reagovat
off-olda

Slušně nás melou.

Reagovat
Hokaido

Nedokážu si přdstavit, že by Costa dnes rozhodnul.

Reagovat
Whitemedia

Hezky vyčkáváme, až nám dají třetí gol

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Takticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

ty me s tomhle neprestanes bavit

Reagovat
Whitemedia

mám na to talent

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

uklidni se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele dnes nekompromisne

Reagovat
Miguel19

Jak se nedostaneme ani za půlku

Reagovat
icka

bohaaa vsak nas uplne nici

Reagovat
smazaný uživatel

Alli... ked uz ides spravit takticky faul, tak ho potiahni za dres a nie toto

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ale dělají normální lidi, ne prasata

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
Snatus

HAZARD!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mimalu

Kráááááááááááááááááááál

Reagovat
Horcmen

Edeeeeeeeeeen

Reagovat
Greny

Sorry ale ten Alli je strasnej kreten at ma cisla jaky chce

Reagovat
blade115

Primak, penalta a roh... Efektivita jak prase, ale stejně nezaslouženě.

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo hazardné

Reagovat
Talker

Goooooooooooooooooool

Reagovat
icka

Tohle fakt umime my, 20 min nas melou a my dame gola z jednoho rohu

Reagovat
smazaný uživatel

to je úžasný být o 2 minuty pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

to je úžasný být o 2 minuty pozadu

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo hned jasné že Hazard rozhodne

Sorry Spurs, no Ander no party

Reagovat
smazaný uživatel

MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Swarley

opravdu zaslouženě

Reagovat
Greny

a kde vidis problem ?

Reagovat
Swarley

asi vlastně nikde, je mi to celkem prdel...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají Andera, tak bylo jasné že rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

"suckerpunch" jak povedal komentátor

Reagovat
Free_player

3 na něj vyběhli a stejně to propražil

Reagovat
smazaný uživatel

MEEES... HAZAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 3x za půlkou a 3 góly.....přímák, penalta a roh tak to je fakt hustý a trošku smutný

Reagovat
Whitemedia

Tottenham má sice míč a je na naší půlce, ale kromě těch dvou branek si od nich nějakou akci nevybavím..

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Greny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zas pořád odkopává míč jen no.....plus teď wonder goal no

Reagovat
smazaný uživatel

Na sračky tahle taktika stačí.

Reagovat
Steven666

toto bude ešte boj

Reagovat
pingla

Takhle slabý Tottenham dlouho nepamatuju, Chelsea je celkem mimo a stejnak dostanou 3 branky

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blade115

Matiiiiiiiiiiiic

Reagovat
Hokaido

Wow

Reagovat
Horcmen

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A GOAL

Reagovat
Snatus

Matič

Reagovat
Mimalu

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

JESUS CHRIST

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné

Reagovat
Mastný Chobot

dopííííííííííííííči to bola nááááádhera

Reagovat
Tommy the Gunner

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Matíííííííííííííč

Reagovat
Talker

Kurva, ten to tam parádně zabil

Reagovat
Miguel19

M A T I Č !!

Reagovat
icka

Reagovat
off-olda

Matič Nikdy jsem mu nepřestal věřit. Neskutečná rána.

Reagovat
TopinB

PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
pingla

Matiiicc

Reagovat
smazaný uživatel

On celý zápas hraje úplně hovno a pak tam vystřelí toto

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Matičovka a je vyřešno, luxusní mrda

Reagovat
kvasha16

do pici

Reagovat
Greny

NE MAN JA

Reagovat
smazaný uživatel

MATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIc

Reagovat
smazaný uživatel

další Puskásek?

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je debilní hra.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle je fakt nezasloužená 4, Wembley je vaše neštěstí

Reagovat
Ondiis

Do prdele taková levandule

Reagovat
smazaný uživatel

ndpč :O ta sadla

Reagovat
Miguel19

Beztak chtěl šetřit čas a zakopnout to mimo stadion. To není možný tvl..

Reagovat
Miguel19

Mezi tyč a míč by se nevešel ani Conteho nastřelenej vlas..

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

take daval v Kosicoch kazdy tyzden

Reagovat
icka

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásnej gól ale.

Reagovat
Free_player

příde Hazard a hned je všechno v háji

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

EREKCE !!!!!!!

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

* eriksen

Reagovat
Jordi Alba

Škoda , ale Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme

Reagovat
blaugrana

Lol. Trafil.

Reagovat
blade115

A teď se pomalu začne nezvládat...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stalo se, nezvládáš

Reagovat
blade115

Jasně, šmudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A znova

Reagovat
Gunner14

wtf? chudáck pavouk

Reagovat
Gunner14

chudák*

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
icka

zouma

Reagovat
Mastný Chobot

Zouma

Reagovat
Harakan

Vymeteno solidně. Teď začnou slepice nezvládat.

Reagovat
spider_8

My jsme neuvěřitelně efektivní tým, strašně kvalitní v obou vápnech. Dokážeme přežít dlouhé úseky, kdy jsme pod tlakem aniž bychom soupeře pustili do šancí a potom udeříme z jedné šance

Reagovat
Greny

o co že Alli dostane redku

Reagovat
Steven666

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

tá jeho reakcia pri góle Matiča bola za 100 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nepostrehol som.

Reagovat
Steven666

odporúčam pozrieť

Reagovat
kvasha16

jak tomu ani nasi hraci neverili

Reagovat
smazaný uživatel

Jim tam prostě spadne všechno. No nic, tak zase za rok.

Reagovat
Talker

Jak všechno? Ten pátej tam (zatím) nespadl, vždyt Alonsko střílel na branku bez golmana a měli jste haluz, že jste nedostali další.

Reagovat
Swarley

ale copak copak, ty najednou nerozumíš kvalitě zakončení? nezvládli jste a oni vás v téhle kvalitě dostali, nehaž to na nějakou náhodu nebo štěstí...je to přece o kvalitě, už si nevzpomínáš?

Reagovat
Miguel19

Hazard panuje.

Reagovat
smazaný uživatel

teď bude důležitý hlídat Aliho aby nám někoho nezrakvil..

Reagovat
Snatus

Dembelé nějaký trestík by si zasloužil.

Reagovat
TheTopFootbaler

"Bez větších debat lze totiž prohlásit, že se střetávají dva nejlepší anglické týmy současnosti."

Ehm? To je jako říct loni, že Leicester je nejlepší anglický klub současnosti. No nejlepší kluby téhle sezóny jo, ale současnost je minimálně tři roky dozadu.

Reagovat
Usty

vtipnost

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, kdyby byly nejlepší, vyhrály by oba.

Reagovat
off-olda

Dembele nezvládá a prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Zaciatok padu spurs?

Reagovat
Whitemedia

ty už toho nech

Reagovat
off-olda

Hele jdi už do prdele.

Reagovat
Nikikrew

Nadhera Spurs, snad teda opat sezona bez trofeje

Reagovat
off-olda

Ty krávo Costo...

Reagovat
Greny

jako na stopera by to bylo dobry

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

A neunášíme...

Reagovat
icka

ted treba vsadit barak na redku spurs

Reagovat
Talker

My ten pátej fakt nedáme...

Reagovat
fenixLFC

pche, pre autora clanku je to predacsne finále, pre komentatora nova sport pozvanka na zajtrajsie stretnutie.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kane a Alli by měli utéct dokud je čas

Reagovat
Miguel19

Herrera se musí smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tam konečne niečo zaspievajte... .

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Chelsea samozrejme.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to zobrali na starosť kohúti

Reagovat
off-olda

Kam jdou?

Reagovat
Miguel19

Zablokovat EF search.

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Whitemedia

kanál volá

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Geniální

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
off-olda

Ty záběry mimo stadion jsou z kanálu?

Reagovat
Miguel19

Luiz dnes zas vypadá jako ten stoper z průběhu sezony. Top výkon a zaslouženě MOTM.

Reagovat
Talker

Courtois

Reagovat
off-olda

Tomu balónu se za čáru moc nechtělo.

Reagovat
Coutinho10

takovej luck s tou rotaci

Reagovat
blade115

To neplatí, když se ten míč snaží...

Reagovat
Whitemedia

Courtois

Reagovat
TopinB

Backspin

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, škoda Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

To je pech

Reagovat
Mimalu

vypočítané od Thiba

Reagovat
Greny

uff ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ten míč zastavil rotací na brankový čáře Wembley je prokletý.

Reagovat
Talker

Nemáte tam hrát další 2 roky všechny domácí zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom rok. Snad nespadnem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Talker

Jakej golman dokáže ze zákroku udělat takovou parádičku a ještě tomu hodit backspin

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Balon proti nám, dneska nám to není souzeno.

Reagovat
Gunner14

Kdyby se ty balony nesnažily

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
hona.kub

dostal sem chuť na KFC, co owny? zvu Tě!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem šel kolem, tak jsem si vzpomněl, ale ne, dneska nemám chuť.

Reagovat
vilp

Hazard. Jednoduše nejlepší hráč PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera nesouhlasí

Reagovat
vilp

Proto se na něm nedávno vykartoval. Viděli jsme.

Reagovat
kiwwi

*rozhodca ho nezmyselne vykartoval

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Myslíte že Kane zůstane až Tottenham spadne do druhé ligy po sezoně na Wembley?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máte málo starostí u sebe, že se musíš starat o konkurenční týmy, co?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TheAdy

řekl owny

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Talker

Jinak po tomhle zápase se bojím celkem o titul - Tottenham s tímhle má fakt nakročeno k tomu, aby vyhráli všechno do konce sezony. Letos bude snad potřeba na titul 90 bodů.

Reagovat
Gunner14

Jim zas rupne v hlavě, ideálně za týden v NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve po tejto prehre si myslím, že ich forma pôjde dole.

Reagovat
kvasha16

ironia?

Reagovat
Talker

Tak vidím dvě možnosti - bud se sesypou, jak bylo naznačeno, nebo v NLD vyhrajou, zlepší si sebevědomí a pojedou dále. Já bych se vůbec nedivil, kdyby oba týmy byly poblíž 90 bodů.

Reagovat
kvasha16

v prvom komente si naznacil len jednu moznost, preto to prekvapenie... ked sa nakopnu bude celkom sranda este

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Luiz špičkový výkon.

Rozhodli individuality, hlavne príchod Hazard. Škoda, dnes sme mali šancu vyhrať. Nevyšiel ťah nasadiť Sona na LWB. Potom aj chyba Trippiera predchádzala rohu, z ktorého padol rozhodujúci gól. Životný zásah Matiča jednoducho ukončil zápas. Lloris si na loptu dnes ani nesiahol.

Mrzí absencia Rosea, asi by to vyzeralo inak v našom systéme. Daviesa na lavičke nepochopím. Škoda, gratulácia Chelsea, vynikajúci zápas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Poche trochu prokauč. A Hazard mě vážně sere, 30 minut a MotM.

Reagovat
Hokaido

Nesouhlasím, minimálně jednou si dnes Lloris na loptu šáhnul.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Luiz byl dneska fenomenální. Lepší výkon od stopera už nějakou dobu nepamatuju.

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

nepisal tu niekto pred zapasom ze davies je z formy a dobre ze sedi?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, možno. Ale je fakt, že Davies bol v posledných zápasoch najslabším článkom v zostave ale to len z dôvodu, že sme hrali proti slabším tímom a väčšinou sme útočili. Dnes by bol oveľa vhodnejšou voľbou ako Son, ktorý je na LWB absolútne neoverený a aj sa to ukázalo. On je dozadu nulový. Chyba Pochettina. Ale chápem, že Son mal super formu a ťažko sa mu rozhodovalo.

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý zápas, ešte lepší výsledok. Double je na ceste.

Reagovat
JIMMY-PO

pojebane wembley...sa tesim jak otvorime novy stadion v champe

Reagovat
off-olda

Dnes se ukázalo, jak je důležité míti Hazarda.

Reagovat
Gunner14

What? Tottenham prohrál posledních 7 SF v FA Cupu?

Reagovat
Swarley

zase tak překvapivé to není...nepřijde mi, že jsou Spurs v poslední době známí tím, kolik trofejí povyhrávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo vynikajúci zápas až na pár detailov. Moje očakávania boli splnené.

Reagovat
smazaný uživatel

YES!!! Chelsea letos double?

Reagovat
Svatej

Od doby, co tam naskočil Hazard s Costou a následně i Fabrem jsme tu hru těžce kontrolovali. Luiz naprosto fenomenální a Matičův gól skvost, stejně tak Eriksenova nahrávka taky nádherná.

Tahle výhra fakt nesmírně těší, proti těmhle sráčům vyhrávám suverénně nejraději

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

WTF. Vždyť vypadá jak Suarez.

Reagovat
Gunner14

hezčí bratr Suareze

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Mě by fakt zajímalo, co na tohle řeknou spoluhráči, když s tím poprvé přijde do kabiny.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

bily sagna

Reagovat
Fairplay

Je to víc Sagna nebo Gervinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas i přes prohru, ukázalo se kouzlo FA Cupu.

Reagovat
slavex

No co si budem povídat, většinu zápasu jsme hráli poměrně špatně a Tottenham nás dost tlačil. My jsme si nebyli schopni vůbec nahrát, podržet míč, prostě nic. Ten výsledek průběhu zápasu moc neodpovídá. Nadruhou stranu Spurs sice tlačili většinu zápasu, ale když měli zabrat v rozhodující fázi, nedostali se už v podstatě k ničemu. Doufám, že nás taková výhra nakopne do zbytku sezony a uděláme jak FA Cup, tak titul.

Jinak teda Matic se ukopl parádně a Hazard byl na hřišti hodně cítit, bez něj jsme fakt vepředu dost špatní.

Reagovat
El Campeon

A obrany nehrály nebo co?Klasickej zápas anglickejch paskvilů.Lítaj nahoru dolu,ale technika žádná.

Reagovat
Whitemedia

Obrana Chelsea hrála dost slušně, ale když má Tottenham v týmu geniálního Eriksena, tak se branky dávají lehce

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to by bylo, aby slepice neco vyhraly

Reagovat
Mates_Matesović

Wembley

Teď vážně. Dneska to bylo hodně o štěstí, žel ho Chelsea měla víc. Chválím hlavně Dembélého, ikdyž teda v závěru moc nezvládal, ale tak už jsem si na to nějak zvykl. Jo a ta Matičová střela

Reagovat
mikelinos

Matič si dnes Miguela namazal na chleba

Reagovat
mikelinos

Matič si dnes Miguela namazal na chleba

Reagovat
Steven666

ten progres Luiza je až strašidelný, keď od nás odchádzal do PSG stále robil chyby a pozične stále mimo. Teraz? Najlepší stopér v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj, minimálně poslední 2 měsíce je dost mimo.

Reagovat
Steven666

bolo to myslené z hľadiska celej sezóny, posledné mesiace na tom nič nemenia. A treba byť vďačný za to že hrá aj napriek zraneniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Má zdravotní problémy.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

za produktivitu chelsei jinak kromě Luize hráli modří docela hovno,ale hrajese na goly a spurs dali jenom 2,prohral lepší tym,ale to je život snad příští rok no ale ta rotace mice na konci , proste wembley no

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Jinak proti tomu Dembelému se musí fakt strašně těžce hrát. On je fyzicky dost silnej a snad neoddělitelnej od míče. Dost podceňovanej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to tank

Reagovat
Whitemedia

v PL sekci ho nikdo už pár roků nepodceňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Já si myslim že plnej kredit dostává až tak poslední dva roky pod Pochem, ale je možný že jsem si toho dřív nevšímal

Reagovat
smazaný uživatel

No a jestli dostává poslední dva roky kredit, tak to přece znamená, že už není podceňovaný ne?

Reagovat
Svatej

Takhle do podrobna do toho štourat nebudu Podle mě i přes ty poslední dva roky není doceněnej správně, nic víc v tom nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to žádný hráč Spurs. Fanoušci holt protežují ty svoje hráče a média jim jdou na ruku. A protože nemáme tolik fanoušků, snadno jsme podceňováni.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný hráč Spurs? Vždyť je okolo Kanea, Alliho, Eriksena apod. hype jako prase... Nutno podotknout, že zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Akorát občas teda nezvládá, ale přes to se nějak přenesu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně je to pičus.

Reagovat
Miguel19

Takového hráče třeba ke Kantému.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

taky menej cierny Mikel

Reagovat
Talker

S Wanyamou strašná dvojice bestií, Matič se radši schovával, než aby je potkal na hřišti.

Reagovat
Whitemedia

Matic se šetřil na tu střelu..

Reagovat
Svatej

Tam to za toho Matiče někoho novýho chce.

Je fakt škoda, že nevyšel ten Naingolan, v takovýmhle zápase by to s ním namísto Matiče byla uprostřed hřiště regulérní válka.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A ted do finale dostat Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešnom zápase fakt začínam pochybovať o Wembley. Možno by bolo vhodnejšie odohrať budúcu sezónu napríklad na ihrisku Lincolnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bude dobrý, když tam budem hrát i normální zápasy a ne jenom ty nejdůležitější a psychicky nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Som pesimista. Inak neverím, že samotný štadión môže mať tak obrovský vplyv na výsledky, ale štatistika nepustí. Inkasujeme tam až neuveriteľne často, aj keď hrajeme dobrý futbal. Rovnako proti Gentu, inkasovali sme 2x z ničoho. Fakt.

Reagovat
Miguel19

Strašně důležité vítězství. Hlavně z psychického hlediska. To nás do závěru snad nakopne a ten titul dorveme..

Luiz zaslouženě MOTM. Hazard klasa. Toho udržet stůj co stůj co nejdéle.

Spurs výborný fotbal. Byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké byl úžasný dnes.

Reagovat
Steven666

Reagovat
Whitemedia

Cahilla strčil do kapsy..

Reagovat
blade115

Od další sezóny v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od středy.

Reagovat
Mimalu

*úterý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

no mohol som to precitat ako ,,Aký byl dnes úžasny den"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No, já jsem to tak přečetl.

Reagovat
TopinB

Reagovat
frederik

Ahoj Kohouti dnes jsme vás přetlačili, parádní 4. góly Chelsea.Doma je doma.........cha,cha !

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, v pondělí se s tím pochlub v družině.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

plot twist: frederik je učitel na prvom stupni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

uz aj tu smrdis ty chachare

Reagovat
Usty

Klobouk Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, tým který nikdy nic nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak, za to co letos předvedli v evropě.

Reagovat
Spasitel

A to sa tu podaktorí obávali Teraz už iba vo finále Arsenal

Reagovat
Hachim Mastour

No tak to je hanba. Dostať štvorku vo Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ešte radšej držal hubu na tvojom mieste.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Tohle tě zítra slušně profackuje

Reagovat
Hachim Mastour

My zajtra nechceme vyhrať.O Chelsea vo finále nestojíme.Chceli sme NLD.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Vám sme už dali trojku a z toho budeme žiť tak 2 roky ešte.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Minule od nás dostali pětku.. zlepšují se

Reagovat
Whitemedia

A jo vlastně, ve Wembley jsme s nimi pak hráli ještě finále CoC.. tak nic no

Reagovat
vrabejka

Takže si to shrňme:

FA CUP - CHELSEA

Titul - SPURS

To by bylo TOP!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si to shrňme:

Drž hubu.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

typický argument dítěte

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
kvasha16

to hovoris len preto, ze v povodnom komente sa spominal titul Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Tuxedo

Takže si to shrňme:

vrabejka - stale debil

Chelsea Titul a Fa Cup

Liverpool - 6.miesto

Reagovat
vrabejka

Další závistiví Harant

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle gramatiky jsi malý harant spíš ty. Nebo jsi možná jen neuvěřitelně tupej.

Reagovat
vrabejka

Místo aby fans Chelsea slavili postup do finále tak tu akorát vyvolávají hádky. To prostě nepochopíš

Je to prostě paklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi paklub.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyvolávám s tebou žádnou hádku. Konstatuji fakta. Kdyby mě zajímal tvůj názor, tak bych se tě zeptal na to, jak si asi představuješ oslavu postupu do finále, ale nezajímá, tak si ho prosím nech pro sebe a zalez zase zpátky do té prdele, odkud si přišel.

Reagovat
vrabejka

A nepřestane

Reagovat
bloodonor

Vy kreteni z eurofotbal.cz, Tottenham hraje na titul, a to vaše grandiozni,este jednou to napíšete a zrusim vám ty stranky

Reagovat
blaugrana

Grandiózno monumentálny príspevok.

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kokesh

A Slovaci nebudou mit co zrat.

Reagovat
Mastný Chobot

Nech skapú

Reagovat
Snatus

Reagovat
Liquid

dovolím si kopii

Liquid

22.04.2017 17:03

#

kurz na Chelsea 3,05, bookies se museli zbláznit, tak vysoký kurz favorit snad ještě nikdy neměl

fakt blázni ti bookies....l

Reagovat
Mastný Chobot

1000. pre tohto týpka: https://pbs.twimg.com/media/C-CvDUtXoAEqMVM.jpg:large

a toto: Tottenham have now lost 7 consecutive FA Cup semi-finals, a record in the competition.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je frajer

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Tommy the Gunner

Fanoussci tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Krásně, ještě je nepustit před sebe v lize a je to pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

A tomasinhovy komplexy budou ukojeny...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je spokojený s postupem do finále a chce aby jeho tým vyhrál titul? Ty vážně nezvládáš, Janko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on nefandí čukotce.

Reagovat
tomasinho

A zase kváká. Krása.

Reagovat
Nikikrew

1000 pre zajtrajsi postup

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru City

Reagovat
Nikikrew

Ms bobky z toho ze z nasej tragickej sezony vytazime viac ako vy? good

Reagovat
Lexi Belle

Že je to cítit na hony odsud?

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to ro rict. Spurs tady proste nejsou od toho, abych ja se citil lip. To ja jim fandim proto, aby hrali lip. Come on you Fucking Spurs!!!!

Reagovat
kvasha16

We've got Eden,

Our little Belgian,

And I just don't think you understand,

Once he gets the ball,

He's gonna beat you all,

Our wonderful little Belgian!

Conte to posefoval dneska, posetril Edena na ligu a aj tak nam stihol vyhrat zapas

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

super zápas , ale klobou dolů před Slepicema , jestli ten tým udržejí po hromadě , tak je otázka času než něco vyhrají . Kane , Alli a Eriksen jsou Topky , střed je zvěrstvo a obrana je taky super ale stejně je nesnáším

Reagovat
Franck

Kane-ManU, Eriksen-Barca, Alli+Walker-ManCity...a na pár sezón bude klid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele