základní část, 25. kolo
06.03.2023 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Yann Karamoh (© AFP)

Turín díky Karamohově brance porazil marnou Bolognu

Turín zvládl domácí utkání a díky jediné brance Yanna Karamoha z první půle si nechal všechny tři body. Díky nim se posunul už na deváté místo a dál žije svůj sen o pohárech.

Bologna chtěla pokračovat v dobrých výkonech i na půdě Turína, ale domácí pro něj byli těžkým soupeřem. A to se ukazovalo od prvních chvil. Po pouhých šesti odehraných minutách se do šance prosmýkl domácí střelec Antonio Sanabria, jehož ránu na přední tyč musel brankář Skorupski likvidovat jen s vypětím všech sil. Další práci si pro něj připravil domácí záložník Ilić a také s jeho zakončením si polský gólman nakonec poradil.

Co už ale nezvládl, to byla situace z dvaadvacáté minuty. V ní unikl do vápna Sanabria, přiťukl míč k nohám Yanna Karamoha a 24letý křídelník se s obrovským štěstím proháčkoval až do zakončení. Navíc volil střelu k bližší tyči, což Skorupski evidentně nečekal a kapituloval.

Posléze se nenechal zahanbit ani Wilfried Singo, jehož sólo ukončil opět až Skorupski a jeho obránci mu dnes opravdu moc nepomáhali. Směrem dopředu to dnes Bologně vůbec nešlo a na první její šanci jsme čekali až do druhé půle. Centrovaný míč od Posche si našel Musa Barrow, jehož volej lapil brankář Milinković-Savić.

Zvýšit na pohodlných 2:0 mohl obránce Mërgim Vojvoda, jenže prakticky sám na vápně nedokázal umístit hlavičku pod břevno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele