základní část, 36. kolo
21.05.2023 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Antonio Sanabria (© AFP)

Duel sousedů z tabulky skončil plichtou

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Turínem a Fiorentinou a vzhledem k umístění obou celků v tabulce to není žádné překvapení. Branky začaly padat až po změně stran a nejprve se prosadil hostující Luka Jović a po něm srovnal Antonio Sanabria.

První poločas se nesl ve velmi opatrném duchu. Nebyla ani jedna velká příležitost a tedy ani žádný gól. Především trenér Vincenzo Italiano obměnil oproti čtvrtečnímu zápasu v Basileji sestavu a na hře Fiorentiny to bylo znát. První pětačtyřicetiminutovka znamenala jednu velkou nudu.

Fiorentina, coby čerstvý finalista Konferenční ligy, udělala o přestávce změnu a druhý poločas byl přeci jenom živější. Ve 48. minutě měl dostatek času Kouamé a jeho centr našel přesně hlavu nehlídaného Luky Joviće. Srbský útočník poslal Violu do vedení a na tahu byli domácí. O akrobatické zakončení se neúspěšně pokusil Alessandro Buongiorno a až v 66. minutě se Granata dočkala. Buongiorno tentokrát poslal přízemí centr a tam odvedl skvělou práci Antonio Sanabria - 1:1. Zhruba půlhodinu před koncem se tak začínalo od začátku.

Nebyl však důvod se někam hnát. Oba aktéři dobře věděli, že o nic zásadního v tomto duelu nejde a podle toho také závěr vypadal. Turín bude i po tomto kole s Fiorentinou v tabulce sousedit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele