základní část, 30. kolo
15.04.2023 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Neapol znovu klopýtla, Hellas veze domů bod

Po AC Milán dnes klopýtl i další účastník Ligy mistrů. Neapol v podvečer na domácí půdě stadionu pojmenovaném po legendárním Maradonovi uhrála s Hellasem jen bod. Na jejím prvenství se nic nemění, Hellas naopak tuhle remízu slaví skoro jako výhru.

Neapol měla za sebou nepovedený duel s AC Milán a chtěla alespoň v lize uspět. Pořád ale nemohla počítat s kanonýrem Osimhenem, byť na lavičce už byl a nakonec na závěr utkání počastoval obránce Hellasu svou přítomností aspoň na pár minut. Partenopei začali aktivně a Hellasu dělalo velké potíže jejich neustálá rychlá kombinace. Obrana klubu z města milenců ale držela.

Neapol sice hrála aktivněji, byť měla ve svých řadách několik lavičkářů. Šance si ale vytvářeli hosté. Po půlhodině hry se ke střele zpoza vápna dostal zkušený útočník Kevin Lasagna a jeho jedovatou ránu dokázal na poslední chvíli zkrotit Alex Meret. Stejný hráč ho vyzkoušel ještě před změnou stran, ale výsledek jeho snažení byl naprosto stejný.

Domácímu týmu se stále nedařilo vytvořit si šanci nebo dostat Hellas pod takový tlak, aby chyboval. Otupené hroty Neapole neškodily, i když optickou převahu si domácí celek udržoval. Nakonec se do hry dostal i Osimhen a sedm minut před koncem mohl svůj tým spasit, ale obrovskou šanci zkazil a míč napálil z dorážky jen do břevna!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele