základní část, 30. kolo
15.04.2023 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Monzy (© AFP)

Inter překvapivě padl, o body ho připravil bývalý hráč

Inter se ze solidarity zachoval stejně jako jeho městský rival, AC, a také on ztratil body. Na rozdíl od Rossoneri ale v souboji s Monzou přišel o všechny. A aby toho nebylo málo, tak mu porážku připravil jeho bývalý hráč, obránce Luca Caldirola.

Inter má za sebou náročný duel Ligy mistrů s Benficou, který ale dokázal vyhrát a uchoval si větší šance na postup. V lize už to ale tak snadné není a momentálně se Nerazzurri nacházejí dokonce až na pátém místě, přičemž se na tom v nejbližší době k lepšímu nic nezmění. S dnešním neúspěchem navíc Inter prohrál doma už 3 zápasy v řadě! Už od prvních minut dávala Monza najevo ochotu prát se o dobrý výsledek a Interu se naopak vůbec nedařilo dostat soupeře pod tlak.

První půle se odehrávala ve vyloženě neatraktivním až ospalém duchu a když už se někdo z hráčů dostal do zakončení, mířil mimo. Jediným vykolejením z rutiny bylo snad jen vynucené střídání Sensiho. Ze stejného důvodu musel hřiště po změně stran opustit obránce De Vrij. Až v 57. minutě si Inter připravil první větší šanci, když si na centr ze strany naskočil Romelu Lukaku. Jeho hlavičku ale dokázal brankář Di Gregorio fantasticky vyrazit!

Když už se Inter hodlal nadechovat k větší aktivitě, Monza mu rázně utnula jeho šance. V 78. minutě si totiž na rohový kop bezvadně naskočil Luca Caldirola. Hráč, který v Interu vyrostl, ale za první tým neodehrál ani minutu. Dnes jeho hlavička ale Inter skolila a Monza slavila cenný úspěch.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele