36. kolo
07.05.2022 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Fabian Ruiz (© AFP)

Neapol veze z Turína tři body

Fotbalisté Neapole ještě udrželi malou naději na titul, když získali na půdě FC Turína tři body za nejtěsnější výhru. O jedinou branku utkání se postaral až čtvrthodinu před koncem Fabian Ruiz.

Neapol boj o titul ještě nevzdává, byť šance na něj jsou minimální i po výhře v Turíně. Domácí nezačali vůbec špatně a již v 8. minutě zachránil Partenopei od inkasovaného gólu brankář Ospina, který vychytal Belottiho hlavičku. Bohužel to byla jediná výrazná šance prvního poločasu. Mnohem aktivnější byla sice Neapol, ale ze své převahy toho příliš vytěžit nedokázala.

A do vedení nešla ani v 58. minutě, když byl po faulu Bremera na Mertense odpískán pokutový kop. Lorenzo Insigne obrovskou možnost nevyužil a nutno podotknout, že výtečnou práci odvedl brankář Berisha. Trpělivě hrající Neapol se dočkala svého až čtvrthodinu před koncem. Pobega chyboval v rozehrávce a útok tři na tři potrestal dobře umístěnou křižnou ranou Fabián Ruiz!

Turín už neměl na co čekat, ale stejně jako po celé utkání se mu v ofenzívě nedařilo. Prolomit trápení mohl z přímého kopu Belotti, jenomže jeho rána skončila přímo v rukavicích brankáře Ospiny. Turín nepomohl ani pětiminutový nastavený čas a Partenopei nejtěsnější vedení uhlídali a získali tři body. Turín zůstává nadále ve středu tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele