28. kolo
20.03.2021 15:00 CET
2 : 3
(2:0)

Reportáž

Adama Soumaoro (© AFP)

Bologna v Crotone otočila zápas a dohnala manko dvou branek

Crotone sice perfektně začalo a doma se mu povedlo nad Bolognou vést dokonce už o dvě branky, ale ani to mu nakonec k bodům nestačilo. Na trefy Messiase a Simyho totiž ve druhé půli odpověděli Soumaoro, Schouten a Skov Olsen, který dal rozhodující třetí branku pět minut před koncem.

Zápas plný zvratů a nečekaných zákrut začal velmi svižně a už po sedmi minutách mohla jít Bologna do vedení. Rodrigo Palacio si totiž naskočil na krásný pas ze strany a hlavičkoval velmi dobře. Brankář Alex Cordaz se ale vytasil s perfektním zákrokem a jeho hlavičku vyrazil vedle tyče.

Po třiceti minutách se ale překvapivě ujalo vedení Crotone. Junior Messias se rozhodl pro střelu z volného přímého kopu, ačkoli to byla celkem dálka. A dobře udělal, protože míč proskotačil přes klubko hráčů a několik pokusů o hlavičku až do sítě a brankář Skorupski reagoval pozdě.

A to nebylo všechno, protože pět minut před koncem první půle Soumaoro fauloval po rohovém kopu, což sudí okamžitě postřehl a odměnil Crotone penaltou. Ty má v tomhle týmu nejčastěji na starosti Simy a ani tentokrát se nemýlil - 2:0.

Bologna byla v šoku, ale dlouho se jí nedařilo prolomit obranu Crotone. Povedlo se to až po hodině hry. Adam Soumaoro odčinil své zaváhání při penaltě, naběhl si do vápna a tam ho našel Rodrigo Palacio. Soumaoro si počkal na hraně ofsajdu a doklepl míč do sítě.

Crotone dost znervóznilo a brzy se mu to nevyplatilo. Dvacet minut před koncem totiž Barrow sklepl nahrávku pod sebe a Jerdy Schouten nádhernou střelou zatočil míč k tyči! Crotone se sice snažilo znovu se dostat do sedla, jenže Messias napálil tvrdou ranou jen rukavice Skorupskiho. Mnohem lépe se závěr povedl Bologně. Palacio totiž napřáhl z větší vzdálenosti k ráně, tu Cordaz vyrazil jen vedle sebe a pohotový Andreas Skov Olsen dotlačil míč do sítě - 3:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím bookmakerovi naší jedničky, že při opisování kurzu neudělal chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mafie, live sázky???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele