36. kolo
12.05.2021 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Gianluca Scamacca (© AFP)

Bologna doma prohrála, tři body a čisté konto si odváží Janov

Bologna toho doma moc nepředvedla a všechny tři body si z jejího hřiště odváží lepší Janov. Grifové byli po celý zápas lepší a ke třem bodům jim pomohly zásahy Zappacosty se Scamaccou.

Janov se snažil od prvních momentů. Eldor Šomurodov si z levé strany krásně navedl míč na hranici velkého vápna, ale technickou střelou daroval snadný zákrok brankáři. Ve 14. minutě už to šlo s Bolognou z kopce. Davide Zappacosta totiž dostal míč na kraji vápna a nikým neobtěžován vypálil do protipohybu brankáře Ravaglii - 1:0.

Velkou šanci Felsinei měl na hlavě Riccardo Orsolini, který zakončoval povedený pas od Barrowa, jenže sledoval, kterak Perin famózním zákrokem posílá jeho zakončení nad bránu. Do konce poločasu se ještě několikrát do šance dostali Mussa Barrow s Goranem Pandevem, ale ani jeden gól nedal.

Rozhodující pro celé utkání se stala situace z 61. minuty. Danilo totiž zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí nařídil penaltu. K ní se odvážně postavil mladík Gianluca Scamacca a nemýlil se. Olsen ani na druhé straně útočník Pjaca své šance nevyužili, takže skóre zůstalo stejné.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele