10. kolo
29.10.2018 20:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

SS Lazio - Inter Milán 0:3

Inter Milán jasně zvítězil v dohrávce kola na půdě Lazia a v tabulce je druhý za vedoucím Juventusem. Nerazzurri tak navázali na dobré ligové výkony a v Serii A vyhráli šestý duel v řadě. O výhře Interu rozhodli dvěma brankami Mauro Icardi a Marcelo Brozović.

Na Olympijském stadionu v Římě se utkaly dva celky s velmi dobrou formou a také nevyřízenými účty. Právě loňský vzájemný duel ve věčném městě rozhodl o postupu Interu do Ligy mistrů a Lazio na to pochopitelně nezapomnělo, ovšem revanš se domácím fotbalistům vůbec nepovedl.

Na svěřencích Luciana Spallettiho nebyla vůbec znát středeční porážka v Lize mistrů od Barcelony. Milánský celek předvedl dobrý výkon a už v prvním poločase několikrát zaměstnal obranu Biancocelesti. Vůbec poprvé v 9. minutě, kdy Perišič dobře posílal balón do ohně a Icardimu nechybělo mnoho, aby ho uklízel do branky.

Inter Milán se opět mohl spolehnout na Maura Icardiho. Argentinský kanonýr byl znovu ve správný čas na správném místě a poté, co mu Perišič ve 28. minutě patičkou posunul balón, se z malého vápna nemýlil! Nabuzený Inter měl i další šance, tu největší asi Vecino, který nepropálil Strakošu. Zcela zaskočené Lazio inkasovalo do šaten ještě jeden gól. Marcelo Brozović se ze střední vzdálenosti dostal k odraženému balónu a přízemní ranou k tyči po druhé překonal Strakošu. Dvoubrankový náskok Interu už pro Lazio znamenal velké problémy.

Lazio se dostalo více do hry až po změně stran. Cataldiho pokus musel likvidovat Handanovič a totéž platilo i po ráně Marušiće. Defenzíva Interu byla jinak velmi pozorná a zcela vymazala ze hry domácího střelce Cira Immobileho. Zato hostující Icardi řádil jako černá ruka. Dvacet minut před koncem si zasekl obránce, střelou na přední tyč vsítil třetí branku a definitivně rozhodl.

Římský celek nedokázal ani zkorigovat, neboť Correu i Immobileho vychytal Handanovič. Inter na Stadio Olimpico opět zvítězil a v tabulce mu patří druhá příčka za vedoucím Juventusem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele