10. kolo
28.10.2018 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Chievo Verona 2:1

Ani druhý zápas pod Giampierem Venturou body nepřinesl a veronský celek je nadále poslední s mínus jedním bodem. Nad síly Fly Donkeys se ukázala být sardinská soudržnost a Cagliari především díky dobrému výkonu Leonarda Pavolettiho zvítězilo 2:1.

Domácí vstoupili do utkání výrazně lépe a od začátku ukazovali Chievu, kdo je na stadionu Sant'Elia pánem. Po deseti minutách se hostující obraně představil ještě nepřesnou střelou Pavoletti, ale jen o pět minut později už byl stejný hráč úspěšný. Po rohovém kopu si Pavoletti nejvýše vyskočil a hlavou překonal golmana Sorrentina.

Nápor Cagliari úvodní brankou neskončil a domácí nadále vytrvávali v aktivitě. Po dalším rohovém kopu nebezpečně zakončoval Bradarić a o chvíli později si střihl nůžky Castro, ovšem ani tento krásný fotbalový moment gólem neskončil. Jedinou velkou šanci hostů v prvním poločase měl Depaoli, který vyslal na branku křižnou ránu a i když se Cragno natahoval, zasáhnout nakonec nemusel, protože rána prosvištěla těsně vedle.

Po změně stran neuspěl se svým pozdravem ani zkušený Giaccherini a Cagliari to vzápětí potrestalo druhým gólem. Po Pavolettiho přiťuknutí vyslal dělovku ze své kopačky Lucas Castro a ani tady Sorrentino neměl nárok.

Čtvrthodinu před koncem se Chievo konečně přihlásilo o slovo. Nejprve spálil další možnost Giaccherini a pak vykřesal naději kontaktní brankou Mariusz Stepinski, který hlavou uklidil Depaoliho centr. V závěrečných minutách se ještě hosté tlačili do koncovky, ale vyrovnat nakonec nedokázali. Chievo tak pod Giampierem Venturou prohrálo i druhý zápas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele