13. kolo
19.11.2017 15:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 0:1

Udinese doma nenavázalo na předchozí výkony a doma podlehlo Cagliari nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku Sardiňanů obstaral dos Santos Galvao, který se prosadil v 55.minutě. V osmé minutě nastavení ještě uviděl červenou kartu brankář Bizzarri, nicméně to už vliv na utkání nemělo.

Antonín Barák strůjcem dvou vítězství v řadě a i tentokrát byla na českého reprezentanta upřena velká pozornost. Někdejší záložník pražské Slavie se obecenstvu připomněl v 10.minutě, kdy napřáhl ke střele a golman Rafael musel vyrážet. K dorážce se ještě mohl dostat Maxi López, ale byl evidentně zaskočen. Zaskvět se musel na druhé straně i Bizzarri, ale více práce měl přeci jenom Rafael. Proti Widmerovi předvedl další dobrý zákrok, i když nakonec i kvůli ofsajdu zbytečný. V závěru poločasu zase zasahoval Bizzarri.

První poločas sice několik zajímavých šancí nabídl, branku však nikoliv. Čekání na první trefu ukončili až hostující fotbalisté po hrubém nedorozumění domácí defenzívy s brankářem Bizzarrim. Mezi ně jako hladový vlk vtrhl dos Santos Galvao, či chceteli Joao Pedro a hlavou rozvlnil síť.

Po hodině hry mohl srovnat Jakub Jankto, jehož střelu Rafael zneškodnil. Jinak to byla ze strany Udinese celkem bída. Kdo očekával závěrečný nápor Zeber, musel být zklamán. Zvláště když sudí nastavoval dlouhých osm minut! Během nich nakonec došlo jen k vyloučení brankáře Albana Bizzarriho a to opět na základě videa. Utkání tedy musel dochytat hráče z pole Samir, ovšem na konečný výsledek už to žádný vliv nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele