24. kolo
11.02.2018 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Laxalt opět hrdinou Janova, Chievo nestačilo

Diego Laxalt se opět stal hrdinou svého týmu, protože mu zachránil všechny tři body. A opět to nechal až do dramatického závěru, kdy už se zdálo, že si oba týmy body rozdělí. To ale Laxalt odmítl a ranou z jednadevadesáté minuty vyloupil Veronu.

Bitva dvou soupeřů, kteří se strachují o setrvání a nemají moc dobrou formu, byla k vidění na stadionu Bentegodi ve Veroně. Domácí Chievo se bránilo svou typickou hrou proti aktivně hrajícím Grifům z Janova, kteří s sebou přivezli také ofenzivní trojzubec Galabinov, Pandev a Laxalt. V domácím dresu dostal příležitost pozlobit soupeře zkušený veterán Emanuele Giaccherini.

Právě jeho průnik a následná střela se staly kořistí brankáře Perina, který dirigoval více než hlasitě svou obranu. Následně byl útočník Roberto Inglese v dobré pozici, jenže v pokutovém území balon nezpracoval ideálně a bylo po šanci. Mladý záložník Bastien se málem prosadil tvrdou ranou ze střední vzdálenosti, jenže mířil těsně vedle!

Deset minut před koncem se Goran Pandev dokázal dostat až do zakončení a dokonce i prostřelil brankáře Stefana Sorrentina, jenže jeho branka byla za chvíli odvolána. Na vině byl ofsajd zkušeného Makedonce. Galabinov se o chvíli později pokoušel projít za záda dvou stoperů, jenže to se mu nepovedlo. Navíc se při pokusu o útok zranil a musel být střídán. Do hry se tak ještě před koncem první půle dostal Gianluca Lapadula.

Také po změně stran byli hosté o mnoho aktivnějším týmem, třebaže přesnost jim moc neříkala. Goran Pandev z otočky centroval do šestnáctky na spoluhráče Lapadalu, který se ale přes dva obránce k balonu nedostal. Následovala dost nudná a nezajímavá pasáž plná soubojů o míč a nepřesností, která navíc trvala poměrně dlouho.

Střídající útočník Lapadula se mohl stát hrdinou. Deset minut před koncem si nabíhal na vzdálenější tyč, jenže na balon jen těsně nedosáhl! Hostům to ale nevadilo, protože v 91. minutě se k balonu na hraně vápna dostal mladý univerzál Diego Laxalt a nechytatelnou ranou k tyči poslal tři body do Janova!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA GRIFONI !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele