11. kolo
29.10.2017 12:30 CET
1 : 5
(0:3)
Stadión:
 

Reportáž

Benevento Calcio - SS Lazio 1:5

Lazio zvládlo zápas na hřišti posledního Beneventa a nadále drží kontakt s nejužší špičkou. Biancocelesti už v prvním poločase nasázeli bezmocnému, leč snaživému soupeři tři branky a v pohodě si dokráčeli pro další tři body. Za Lazio se prosadilo hned pět střelců, vedle tradičního Immobileho i Bastos, Marušić, Parolo a premiérově i Nani.

Benevento stále čeká na první bodový zisk a proti Laziu se s ním mohlo loučit hned v samotném začátku utkání. De Zerbiho hoši totiž inkasovali poprvé v 5. minutě, když rohový kop na zadní tyči sklepl Immobile a Bastos zblízka dostal balón za brankovou čáru. Za dalších sedm minut si Immobile seběhl na pas Milinkoviče-Saviče za obranu a přesnou střelou k tyči zvýšil už na 2:0. A to navíc nebylo všechno. Ve 24. minutě nezachytila obrana Beneventa další útok a Immobile předložil přihrávku před prázdnou branku na skórujícího Marušiće.

Lazio tak během půlhodiny v podstatě rozhodlo zápas a klidně mohlo přidat i další góly. Benevento bylo v prvním poločase doslova tragické a to neplatí jen o defenzívě, nýbrž i o ofenzívě. Pokud přišel nějaký náznak, tak většinou končil hrubou nepřesností nebo naprosto špatným řešením.

Co se ale De Zerbiho svěřencům nedalo upřít, to byla snaha. Ani za stavu 0:3 to domácí nevzdávali a ve druhém poločase se dočkali odměny v podobě čestného gólu. Achraf Lazaar si přehodil balón na pravačku a brankáři Strakošovi nasadil potupné jesličky. Žádný zvrat se ale nekonal. Čtvrthodinu před koncem přidal další gól střelou zpoza vápna Marco Parolo a na konečných 5:1 pro Lazio uzavřel svojí vůbec první brankou v Serii A Portugalec Nani.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 Immobile

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele