14. kolo
27.11.2016 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Doria veze z Crotone jen bod

Sampdoria dnes odpoledne zaváhala trochu nečekaně, když v Crotone nedokázala vyhrát. Dokonce před koncem první půle prohrávala po brance Falcinelliho, avšak konečnou remízu jí zajistil střídající Bruno Fernandes.

Crotone nemělo vůbec snadnou úlohu, protože na vlastní půdě přivítalo rozjetou Sampdorii. Ta ukázala, že její sezona rozhodně ještě nekončí a že je schopná velkých věcí. Dnes se proti domácímu Crotone postavili Torreira, Ricky Alvarez, Škriniar nebo Muriel s Pereirou. V domácích barvách se od začátku představili například Crisetig, Ferrari, Cordaz nebo Rohdén s Trottou.

Mnoha akcí jsme se ale v začátku dnešního střetu nedočkali. Lucas Torreira rozehrával nebezpečný volný kop, jenže Quagliarella mířil hlavou mimo. Falcinelli se rovněž zastřeloval, jeho ránu zase lapil brankář Puggioni. Sampdoria sice držela míč jako obvykle a snažila se kombinovat, jenže Crotone velmi dobře napadalo a nenechalo Dorii vymyslet nějaký překvapivý finiš.

Se střelou Rickyho Alvareze neměl Cordaz žádné potíže; naopak brankář Christian Puggioni se dostal do potíží po akci domácích. Marcello Trotta se obtočil kolem svého obránce a vypálil, jenže naneštěstí pro Crotone mířil právě do brankáře Puggioniho. Hra Dorie neměla moc tempa a hráči si spíše staticky nahrávali. Fabio Quagliarella, jenž nedávno oslavil jubileum, pálil hodně loudavou a znuděnou střelu.

Když už si trenér Marco Giampaolo dost možná připravoval svůj poločasový proslov v kabině, Crotone najednou udeřilo! Bez varování se po vyražení míče dostal k dorážce rychlý útočník Diego Falcinelli, který neměl problém dorazit balon do sítě - 1:0 pro domácí!

Sampdoria musela něco změnit, takže byl na hrací plochu povolán Dennis Praet, který měl rozhýbat strnulou hru Dorie. Do míče se zpoza vápna opřel také Edgar Barreto, jenže jeho pokus neměl gólové parametry. Po hodině hry se musel ukázat také brankář Cordaz, kterého prověřil hbitý útočník Luis Muriel. Jeho ránu Cordaz vytáhl nad břevno a držel šance svého týmu na body.

Ty mu pokazila až minuta 72., když domácím hráčům nevyšla ofsajdová past, sklapla na prázdno a Bruno Fernandes byl před Cordazem po nahrávce ze strany vlastně úplně sám - 1:1.

V posledních deseti minutách byl hodně vidět střídající záložník Adrian Stoian, jenž se pokoušel ohrozit bránu Dorie několika střelami. Ani několik střídání za sebou už ale s výsledkem nic neudělalo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele