14. kolo
27.11.2016 12:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - SS Lazio 0:1

Lazio pokračuje v dobrých výkonech a po zisku dalších tří bodů se posunulo už na třetí místo, před městského konkurenta AS, jenž má ale své utkání k dobru. Naopak Palermo po další porážce zůstává v sestupovém pásu a s velkou pravděpodobností se rozloučí s trenére Robertem De Zerbim. Jedinou branku zápasu obstaral Milinković-Savić a pět minut před koncem uviděl červenou kartu domácí Gonzalez.

Pro Roberta De Zerbiho to měla být poslední šance a jelikož Palermo s Laziem prohrálo, dá se očekávat jeho brzké odvolaní. Nebo si to Maurizio Zamparini rozmyslí? Každopádně Palermo nezačalo zápas dobře. Lazio bylo v úvodu aktivnější, nicméně na první větší šanci se muselo dlouho čekat. Až v 19.minutě se zblízka opřel do balónu Ciro Immonile a div, že nezlomil břevno! Lazio ještě zůstalo u míče, ale dorážející Felipe Anderson neuspěl. Jediná branka utkání padla přesně po půlhodině. Dušan Basta si přihrávkou pod sebe všim nabíhajícího Milinkoviće-Saviče a ten překonal Posavece. Palermo mohlo vyrovnat až v závěru prvního poločasu, jenomže Néstorovski na balón těsně nedosáhl.

Poločasová jednobranková ztráta pochopitelně nic ještě neznamenala. Palermo ale nedokázalo najít na organizovanou hru Biancocelesti žádný recept. Šancí ve druhém poločase výrazně ubylo a taktická bitva nemohla uspokojit snad nikoho, natož diváky na Renzo Barbera. O jisté vzrušení se postaral až pět minut před koncem González, ovšem ne díky brankové příležitosti, ale svému vyloučení. Domácí kapitán se prostě rozhodl, že akci soupeře razantně utne a za červenou kartu se v žádném případě nemohl divit.

Oslabené Palermo se v závěru už ztěží mohlo o něco pokusit.Lazio nejtěsnější výsledek uhájilo a posouvá se na třetí místo. Jak odpoví konkurenční AS Řím?

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele