7. kolo
02.10.2016 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - FC Crotone 2:1

Cagliari zvládlo důležité utkání s Crotone, když vyhrálo 2:1. Hosté tak nadále čekají na výhru a s jedním bodem jsou beznadějně poslední. Branky domácích obstarali Di Gennaro a Padoin, snížení hostů zajistil z velké dálky Stoian.

Začátek utkání žádný zajímavý okamžik nepřinesl. Až ve 25.minutě se opřel z první do míče Tachtsidis a golman Cordaz musel rychle na zem. A jakoby Crotone nemělo svých starostí dost, musel pro zranění předčasně střídat kapitán Claiton, kterého nahradil Dussenne. Domácí neměli nikterak drtivou převahu, přesto šli ve 38.minutě zaslouženě do vedení. Z poměrně velké dálky se opřel do míč Davide Di Gennaro a trefil přesně cíl - 1:0 pro Cagliari.

Domácí tedy vyhráli první poločas nejtěsnějším rozdílem a v průběhu druhého dějství přidali veledůležitý druhý gól. Nejprve Di Gannero krásnou kolmicí vyslal do šance Borriella, ten trefil břevno ale míče se ještě zmocnil Simone Padoin a prudkou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Dvacet minut před koncem předvedli krásný fotbalový moment aktivní Di Gennaro s brankářem Cordazem. Prvně jmenovaný zakončoval a druhý perfektním skokem šanci zlikvidoval.

Cagliari pak drželo výsledek co to jen šlo, ale v nastavení povolilo soupeři snížit a ještě zápas zdramatizovat. Stoian si všiml vyběhnutého Rafaela a z velké dálky ho přeloboval. V neprospěch Crotone však hrál čas, kterého už bylo velmi málo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele