34. kolo
20.04.2016 20:45 CET
5 : 1
(1:1)

Reportáž

Chievo Verona - Frosinone Calcio 5:1

Chievo doma na Stadio Bentegodi deklasovalo Frosinone 5:1, ovšem utkání muselo po brzké brance otáčet. Rozhodujícím momentem zápasu bylo brzké vyloučení Arlinda Ajetiho, k němuž se ve druhé půli přidal i Raman Chibsah.

Frosinone si o víkendu ze stejného stadionu přivezlo důležité vítězství nad Hellasem a něco podobného chtělo zopakovat i proti Chievu. Canari vstoupili do zápasu tím nejlepším způsobem, už v 5. minutě našel Matteo Ciofani Daniela Ciofaniho a ten hlavičkou překonal Bizzarriho - 1:0 pro Frosinone. Chievo na nic nečekalo, ovšem střelu Castra vyrazil Leali. Klíčový okamžik celého utkání nastal v 18. minutě. Albánský obránce Arlind Ajeti uviděl za ostrý šlapák rovnou červenou kartu a od této chvíle se hostující naděje na bodový zisk z tohoto zápasu začínaly rozpadat jako domeček z karet.

Ve 36. minutě Chievo srovnalo, propadlý Sardův centr dostal za Lealiho záda takřka v pádu Antonio Floro Flores a po přestávce domácí dokonali obrat. Hned po změně stran fauloval ve vlastním vápně Pavlović a nařízenou penaltu proměnil Sergio Pellissier. O pár minut později pak zahrál rukou Chibsah a po druhé žluté kartě musel i on předčasně do sprch. Dvojnásobnou přesilovku využili Fly Donkeys okamžitě. Nicola Rigoni si všiml vyběhnutého Lealiho a krásným obloučkem v podstatě rozhodl utkání. Tím však utrpění Canarini nekončilo, v 60. minutě zvyšoval už na 4:1 další krásnou brankou Gennaro Sardo. Deset minut před koncem zápasu stvrdil výsledek na konečných 5:1 opět Sergio Pellissier, když zužitkoval Pepeho přesný centr. Frosinone tak nadále zůstává na sestupové pozici.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele