32. kolo
09.04.2016 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Carpi FC 1:0

Carpi nijak nedokázalo využít faktu, že Frosinone prohrálo a samo podlehlo Chievu nejtěsnějším rozdílem. Carpi i přes porážku zůstává na nesestupové pozici, nicméně pokud své utkání zvládne Palermo, propadne se na osmnácté místo. Jedinou branku zápasu vstřelil sedm minut před koncem Sergio Pellissier.

Souboj Chieva s Carpi rozhodně nesliboval gólové hody. Ofenzíva není silnou stránkou ani jednoho celku a dle toho také utkání vypadalo.

V prvním poločase kontrolovali hru hráči Chieva, kteří sice byli častěji s míčem na kopačkách, nicméně do velkých šancí se prokousávali jen s obtížemi. Až ve 29.minutě se natlačil na Gobbiho centr Meggiorini a hlavou zamířil těsně vedle. Z prvního poločasu to bylo vše. Mnohem podstatnější byla pro vývoj zápasu až druhá půle, kde se mimojiné osmělilo i Carpi.

Cofie vyslal přihrávkou do šance Lolla, jehož rána netrefila cíl. Na druhé straně měl co dělat s Meggioriniho ránou slovinský brankář Belec. Deset minut před koncem zápasu dobře odcentroval Crimi ale nikým neatakovaný Mbakogu hlavičkoval špatně. V 83.minutě přišel rozhodující okamžik utkání, obrana Carpi si nepohlídala rohový kop a Sergio Pellissier pohotově vstřelil branku.

Závěr utkání byl plný šancí a to na obou stranách. Chievo mělo dvě dobré příležitosti utkání definitivně rozhodnout ve svůj prospěch, ale to se nestalo. Carpi to mohlo rázem ztrestat, jenže Zaccarda ve dvou šancí vychytal výtečný Bizzarri a čistým kontem přispěl k vítězství svého týmu 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele