31. kolo
02.04.2016 18:00 CET
1 : 3
(1:2)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi nezvládlo duel se Sassuolem, tři body mají hosté

Sassuolo odjíždí domů s veselou náladou a především se třemi body. Ty získalo proti Carpi poté, co mu nasázelo tři branky. Mezi šťastné střelce se v dresu hostí zapsali Nicola Sansone, Gregoire Defrel a Francesco Acerbi, zatímco domácím dal chvilkovou naději jen Riccardo Gagliolo.

Carpi je sice stále na místech, která ještě zaručují záchranu, ale už čeká na výsledky svých konkurentů, především pak Palerma. Dnes postavilo celkem očekávanou sestavu, Lolla a Mancosua podporovali záložníci Pasciuti, Cofie, R. Bianco a Di Gaudio. Hlavní úkol ohrozit a překonat brankáře Belece spočinul v dresu hostí na Berardim, Defrelovi a Sansonem. Právě posledně jmenovaný by se dal označit za nejlepšího muže zápasu, protože kromě branky ještě na dva góly nahrál.

A hned od začátku se mu dařilo, protože již ve 4. minutě se k němu dostal balon od Defrela a hbitý Sansone zapnul na plné obrátky. Unikl svému pronásledovateli a zavěsil krásnou ranou pod břevno, na kterou Belec neměl nárok - 1:0 pro hosty!

Domácí celek se dlouho vzpamatovával z inkasované branky a první šanci měl Cofie, který dostal balon na hranici velkého vápna. Jenže jeho rána mířila hodně mimo. Větší aktivita se však Carpi přeci jen vyplatila, protože po pětadvaceti minutách srovnalo krok i skóre! Přímý volný kop se snesl na hlavu Riccarda Gaglioly, který jej jemně tečoval za záda brankáře Consigliho - 1:1 a začínalo se od začátku.

Od té doby sice hrálo častěji Carpi, jenže zkušenější Sassuolo dokázalo z ničeho vstřelit další branku. Domácí celek se dopustil hrubé chyby v rozehrávce ve vlastním pokutovém území, balon se od Sansoneho dostal k Defrelovi a mladý útočník měl pozici snadnou. Počkal si na pohyb brankáře a napálil balon do odkryté brány! Za chyby se zkrátka platí...

Krátce před odchodem do šaten mohl ještě navýšit vedení Domenico Berardi, který se dostal k zakončení za obranou. Jenže brankář Belec se nenechal zahanbit a jeho prvotřídní zákrok na chvíli zachránil Carpi od další pohromy! Druhý poločas však zůstal jednoznačně ve stínu toho prvého a žádného strhujícího dění jsme se nedočkali. Střídající Lasagna se sice pokoušel dobře splnit úlohu žolíka, jenže na něj si obránci Sassuola dávali velmi dobrý pozor.

Domácí neměli dostatek kvality ani sil na to, aby výsledek zdramatizovali, a Sassuolo se nikam moc nehnalo. Dobře bránilo svůj náskok a vědomo si své převahy v poklidu dohrávalo. Dvacet minut před koncem se ale Sassuolu podařila jedna akce, když se po rohovém kopu Sansoneho na malém vápně hlavou prosadil Francesco Acerbi a definitivně rozhodl o třech bodech pro svůj celek! Sassuolo je tak nadále sedmé.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele