6. kolo
29.09.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter si veze ze Sardinie pouze bod!

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Cagliari a Interem Milán. Favorizovaní hosté šli čtvrthodiny před koncem do vedení, ale sardinský celek spasil Nainggolan. Nicméně neporazitelnost Mazzarriho Interu nadále pokračuje.

Inter začal na Sardinii pěkně od podlahy a už ve druhé minutě musel po krásné ráně Nagatoma předvést ještě hezčí zákrok gólman Agazzi. O chvíli později bylo ve vápně domácích opět horko. Belfodilova výzva nadělala Agazzimu velké problémy a Guarín jen tak tak, že nevstřelil první branku zápasu. Byl to zejména Inter, kdo diktoval tempo hry. S další šancí přispěchal opět Belfodil, výtečný Agazzi ho nadvakrát vychytal.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Nadále to byl Inter, kdo měl častěji míč na svých kopačkách. Cagliari se dostávalo do zakončení jen sporadicky. Nebylo tudíž překvapením, že přesně v 75. minutě odcentroval Nagatomo míč na Icardiho, který hlavou rozvlnil síť Agazziho branky a Inter se ujal vedení.

V tu chvíli se zdálo, že si Nerazzurri dojdou pro další vítězství. Až do této doby bylo totiž Cagliari směrem dopředu neškodné. Jenomže i takový občas bývá fotbal. V 83. minutě totiž napřáhl Nainggolan a tečovaná střela skončila za Handanovičem - 1:1. Byla to opravdu jedna z mála šancí domácího týmu.

V nastaveném čase ještě mohlo Cagliari jednou inkasovat, ale závar před brankou nakonec dobře dopadl. Inter na Sardinii nevyhrál, veze si bod a je nadále neporažen.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

bude to těžké utkání, ale INTER ukáže formu a jasně vyhraje... věřím Vám pánové... 0:2 Palacio, Kovacic

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Na Sardinky?

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/d49541e3d958e1c5bf050f522bc23499/?ref=logo

Koukám na Inter byl solidní kurz....asi se hodně sázkařů na tomhle zápase spálilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele