18. kolo
13.01.2008 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Lazio Řím - FC Janov 1:2

Čtyři minuty stačily Marku Borriellovi na to, aby se stal hrdinou Janova. Dvěma góly v rychlém sledu otočil na Olympijském stadionu stav utkání a poslal Lazio do kolen.

Borriello byl vidět od začátku zápasu, v úvodu to byl jedině on, kdo dokázal ohrozit domácího brankáře. Lazio nehrálo dobře, o to překvapivěji se dostalo ve 23. minutě do vedení. Brankář Rubinho špatně vyrazil míč a dobíhající Mauri nabídnutou příležitostí nepohrdnul. Rubinho alespoň trochu své zaváhání napravil, když o chvíli později zlikvidoval nebezpečnou střelu Zauriho.

Pro Lazio se zápas přestal vyvíjet dobře už těsně před přestávkou, když musel ze hry zraněný kanonýr Rochci. Když pak rozhodčí posoudil minimální kontakt Stendarda s Milanettem jako penaltový a Borriello pokutový kop proměnil, začali na hřišti stále jasněji vládnout hosté.

O čtyři minuty později si Borriello naskočil na přímý kop Milanetta a strhnul vedení na stranu Janova. Lazio pomalu ztrácelo další zápas a snažilo se nastalou situaci zvrátit, jenže neúspěšně. Domácím citelně chyběl v útoku Rochci, snaha jeho spoluhráčů o vstřelení gólu byla poněkud křečovitá. Jen díky dobrým zákrokům Ballotty hosté své vedení ještě nezvýšili.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohužel jedeme do Říma, když se zrovna Laziu nedaří, budou chtět bezpodmínečně 3 body, ale musíme to ubránit ! Věřím v bod ! Tip 1:1. F.C. GENOA !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krása !!! Pokořili jsme Lazio a to díky Marco Borriellovi !!! Hned jsme poskočili tabulkou a to je přitom o celé 4 body za námi nějaký AC Milán !!!! F.C. GENOA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele