12. kolo
05.12.2007 20:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Mistr neměl s trápícím se Laziem problémy

V až příliš jednoznačnou záležitost se proměnila dohrávka mezi Interem a Laziem. Domácí si díky výhře 3:0 pojistili vedení v tabulce a udrželi si tak náskok před římským AS...

V úvodu utkání sice fanoušci na San Siru viděli několik střeleckých pokusů, ty však neznamenaly nebezpečí pro ani jednoho z brankářů. Zlom přinesla až 22. minuta, v níž byla po zákroku Stendarda na Burdissa nařízena penalta a Ibrahimovič ranou pod břevno nedal Ballottovi ani tu nejmenší šanci - 1:0.

Na druhé straně se pokoušel odpovědět Rocchi, k dosažení na Mauriho centr mu ovšem několik decimetrů chybělo. Ve 31. minutě rozvlnil síť po nejistém Ballottově zákroku Suazo, radost mu však zkazil zdvižený praporek v ruce pomezního rozhodčího. Radost domácích byla odložena jenom o několik minut, v té 33. si na rohový kop počkal Maicon a přesnou střelou zvýšil vedení Interu na 2:0.

Delio Rossi na začátku druhého poločasu poslal na hřiště Kolarova místo Stendarda a brzy se málem radoval ze vstřelené branky poté, co Panděv mířil jenom těsně mimo. Do podobných míst zamířil i Rocchi chvíli předtím, než v souboji jeden na jednoho nevyzrál Jimenez na Ballottu. Ani veterán mezi třemi tyčemi Lazia ale nakonec nezabránil třetí pohromě. V 55. minutě si na pas Cambiassa naběhl Suazo a honduraský útočník s chladnou hlavou potřetí v zápase překonal Ballottu - 3:0.

Fotbalovou parádu poté předvedl Jimenez, když si parádně zpracoval míč a jedním dotekem nechal ze hry dva obránce, jeho následná rána však proletěla těsně nad břevnem. Blýskl se také Julio Cesar, který konečky prstů vytáhl pokus Rocchiho. V nastaveném čase ještě hlavičkoval z ideální pozice nepřesně Solari, domácí to ale mrzet nemuselo.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Inter potvdí formu, tip 2:1

Reagovat
Pharrell

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vyhraje, Lazio je už jen průměr. Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Inter takhle nehraje aji v LM,mohl by hrát finále s realem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele