37. kolo
20.05.2023 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Aleksandar Mitrović (© AFP)

Fulham s Crystal Palace remizoval

Fulham remizoval v utkání 37. kola Premier League s Crystal Palace 2:2. Za Cottagers se dvakrát prosadil Aleksandar Mitrović, přičemž jednou z penalty. Za Eagles skórovali Odsonne Édouard a Joel Ward.

Po půlhodině hry vznikl závar v šestnácte domácích, když z levé strany centroval Ayew. Issa Diop si málem míč srazil do vlastní branky, ale Bernd Leno ho skvěle vyboxoval pravou rukou. Ve 35. minutě už se hosté z gólu radovali. Joel Ward po rohovém kopu domácích šikovně vyvezl míč a našel Ezeho, jenž průnikovou přihrávkou uvolnil Odsonne Édouarda. Ten po zpracování vyslal tvrdou ránu k tyči, na kterou byl Leno krátký.

Už to vypadalo, že se půde do šaten za stavu 0:1, když si Harry Wilson ve čtvrté nastavené výborně zpracoval míč do protipohybu Tyricka Mitchella, který nešetrným chováním seslal soupeře k zemi. Hlavní sudí odpískal pro Fulham pokutový kop, který si vzal na starost Aleksandar Mitrović. Ten balon napálil pod břevno, a tak Johnstone neměl šanci, i když vystihl směr.

Hned z kraje druhého poločasu měl Mitrović šanci na další gól, ale po krásné přihrávce od Reeda ve slibné pozici selhal. Nemuselo jej to ale mrzet, protože v 61. minutě už skóre otočil na stranu Cottagers. Willian jej totiž našel nadýchaným centrem schovaného za Diopem a Mitrović se svou hlavičkou nemýlil.

Williana nakonec muselo pořádně mrzet, že jeho krásnou ránu na zadní tyč Johnstone dokázal vyrazit, protože Eagles v 81. minutě srovnali. Po centru Oliseho se totiž balon v šestnáctce několikrát odrazil, až se dokázal zorientovat kapitán Joel Ward, který míč nadvakrát dostal do sítě.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele