36. kolo
06.05.2017 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Leicester City - Watford FC 3:0

Další tři body si na své konto připisuje Leicester City, který dohrává sezonu s naprostým klidem. Lišky tentokrát nastříleli Watfordu tři branky a to po perfektním taktickém výkonu. Zásadní zlepšení pod trenérem Shakespearemtak pokračuje a Lišky jsou po další výhře už devátí.

Leicester byl v úvodu o něco aktivnějším týmem a po čtvrthodině hry se mohl ujmout vedení. Dobře sehraný signál při volném přímém kopu zakončoval Vardy přihrávkou na Simpsona, ale defenzíva Watfordu s vypětím všech sil nebezpečí zažehnala. Watford se také dokázal dostat do blízkosti Schmeichela, ten však žádný těžší zákrok tasit nemusel.

První gólová radost propukla ve 38.minutě, kdy Watford nedokázal odvrátit rohový kop a po sérii zmatcích se trefil přesně pod břevno Ndidi! Leicester ovládl první poločas spíše průměrného utkání.

Druhý poločas zahájil lépe hostující tým, nicméně Schmeichel stále nemusel výrazněji zasahovat. Lišky hrály trpělivě a v 58.minutě už vedly 2:0. Vardy prodloužil centr do běhu na Mahreze, který z úhlu procedil balón mezi nohy brankáře Gomese. A pak byl k vidění zase tentýž obraz hry, kdy se Watford marně snažil něco vymyslet a nějakým způsobem překonat obranný val domácích. Leicester předvedl výborný taktický výkon a v nastaveném čase vše korunoval třetí brankou. Dobře hrající Vardy potáhl balón, přihrál jej Albringhtonovi, který z voleje nádherným angličanem zvýšil na konečných 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak debilne sestrihany hriste jako na Leicestru jsem pro fotbal jeste v zivote nevidel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele