23. kolo
31.01.2017 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AFC Bournemouth - Crystal Palace 0:2

Bournemouth pokračuje v nevýrazných výkonech, jelikož ani tentokrát nebyl na svém stánku úspěšný - v duelu s Crystal Palace inkasoval v druhém poločase dvě branky a svému sokovi tak po vyrovnaném boji podlehl.

Na samém počátku utkání zahrozili dvakrát domácí - ze střední vzdálenosti pálil nejprve King, o chvíli později také Stanislas, oba fotbalisté však branku Hennesseyho o pár decimetrů minuli.

To na druhé straně se na hranici vápna uvolnil agilní Zaha a pohotovou střelou protáhl Boruce, ten si však s jeho zakončením dokázal poradit. Do kabin se proto odcházelo za nerozhodného stavu.

První branka přišla hned zkraje poločasu druhého. Rohový kop hostí ještě obránci Bournemouthu zvládli odvrátit, jenže Puncheon míč vrátil do ohně, na přední tyči jej prodloužil Delaney tak šikovně, že za sebou našel úplně osamoceného Danna, který balón uklidil do protipohybu brankáře domácích.

Bournemouth se pokusil odpovědět skrz standardní situace, hlavička Kinga po jednom z přímých kopů však z dobré pozice mířila jen těsně nad. K vyrovnání nevedla ani kombinace Frasera s Ibem, po níž druhý jmenovaný centroval do ohně a nechybělo mnoho, aby se Dann zapsal mezi střelce i na druhé straně hřiště. S trochou štěstí však míč naštěstí pro hosty do vlastní sítě nenasměroval. Domácí v náporu nepolevovali, ale překonat Hennesseyho se nepodařilo ani Wilsherovi, který z přímého kopu orazítkoval tyč.

A když v nastaveném čase po chybě Francise našel Townsend ve vápně zcela volného Bentekeho, který překonal Boruce podruhé, bylo jasné, že si Sam Allardyce na lavičce Crystal Palace připíše svou druhou výhru.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 COYP!

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele