1. kolo
08.08.2015 16:00 CET
4 : 2
(3:0)

Reportáž

Leicester City - Sunderland AFC 4:2

Claudio Ranieri se po 11 letech vrátil do Premier League ve velkém stylu. Jeho Leicester nastoupil proti Sunderlandu ve familiární sestavě, pouze s jednou posilou (Okazakim) v základu, a Sunderland sfoukl v podstatě již během úvodních 25 minut. Tehdy si zřejmě Dick Advocaat musel říkat "Proč jen jsem si tu kariéru prodlužoval..."

Sunderland dnes nastoupil s novou partnerskou dvojicí uprostřed obrany ve složení Kaboul-Coates, a té se při debutu skutečně příliš nevedlo. Ještě hůře však hořela pravá strana zadní linie Black Cats, odkud během úvodních 18 minut Albrighton dvakrát centroval na pomalu nejmenší hráče na hřišti a Vardy s Mahrezem jeho výzvy proměnili.

Druhý jmenovaný Alžířan posléze proměnil pokutový kop po Cattermoleově faulu na vlastní osobu a právě zkušený středopolař byl nakonec již po půlhodině hry s hanbou vystřídán za útočníka navíc. Steven Fletcher nakonec spolu s Jermainem Defoem oba udeřili, ovšem v každém z případů nešlo o řešení ničeho.

Leicester si totiž po celou dobu hravě udržoval alespoň dvoubrankový náskok, a to ještě Mahrez po přestávce natrefil na brankovou konstrukci, aby jednu velkou šancí spálil také Okazaki. V 66. minutě se zaslouženého gólu dočkal produktivní Marc Albrighton.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele