8. kolo
18.10.2014 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Leicester City 1:0

Alan Pardew si zase může načas oddychnout, i když spíš jen kosmeticky - i navzdory těsné výhře díky jedinému zásahu Gabriela Obertana jeho Newcastle zůstává v sestupové zóně, vzdálen na dva body od svého dnešního soupeře z Leicesteru...

Kvůli technickým problémům s velkou obrazovkou na stadionu se toto utkání muselo odkládat o celou jednu hodinu, čekat se však nikomu v retrospektivě nevyplatilo. Šlo o poněkud nezáživnou podívanou, které ta zcela minimální porce vstřelených branek doopravdy sluší.

Newcastlu přípravu na důležité utkání kromě nuceného odkladu ztížila také ztráta Cheicka Tiotého, který se zranil během předzápasové rozcvičky. Přesto Straky odstartovaly lépe než soupeř - po osmi minutách to vnějším nártem zkoušel netradiční zakončovatel Coloccini a alespoň nějakým způsobem Schmeichela později prověřil Dummett.

Na opačném konci hřiště pro změnu debutant James spálil jedinou skutečně obří šanci úvodní části, když nevhodně navázal na pobídku od Leonarda Ulloy. Na druhé straně se pak ještě do poločasu zčistajasna rozezvonila tyč, na kterou docela náhodou natrefil Albrightonův centr.

O přestávce se Alan Pardew nadechl ke svému jubilejnímu 700. proslovu ke kabině a ten měl alespoň nějaké speciální kouzlo v tom směru, že předcházel vítěznému poločasu.

Ten sice kvalitativně první půli nijak zvlášť nepřevyšoval a Papiss Cissé se dokonce v jednu chvíli musel chytat za hlavu po netrefení odkryté klece, jenže ten jeden gól tam zkrátka padl, a to je hlavní. Postaral se o něho Gabriel Obertan 18 minut před koncem, když zvládl při zemi ideálně zakončit hbitý brejk.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
Beros

Je třeba konečně vyhrát!!!

Můj tip je 3:1 (2x Cissé, Obertan)

Reagovat
Devil

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1,protože Newcastle začíná být nařadě.V podobných případech se jedná už pouze o otázku času,kdy ta výhra příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele