17. kolo
21.12.2013 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Newcastle smetl Crystal Palace a je stále na dostřel špičce

Šesté vítězství v osmi zápasech a Newcastle se drží kousek od nejvyšších příček Premier League. Políčili si i na zvedající se Crystal Palace, jemuž na jeho vlastní půdě uštědřili debakl. O vítězství 3:0 se postarali Yohan Cabaye, Hatem Ben Arfa a vlastním gólem Gabbidon.

Po poměrně nudné úvodní pasáži zápasu se Sissoko v pětadvacáté minutě skvěle uvolnil na pravé lajně, pod sebe naservíroval míč Yohanu Cabayemu a ten přízemní střelou na zadní tyč otevřel skóre. Crystal Palace se snažil o vyrovnání záhy, ale Jeroma i Anitu dobře vychytal Tim Krul, který tak zachránil krk chybujícímu Williamsonovi.

To se ukázalo jako klíčový moment, jelikož pět minut před přestávkou vsítil Newcastle druhou branku. Mathieu Debuchy narýsoval krásný pas do vápna, na který nejbystřeji zareagoval obránce Eagles Danny Gabbidon, který nešťastně překonal Speroniho podruhé.

Tony Pulis se pokusil s výsledkem něco udělat a o poločase učinil dvě změny. Jenže kromě Jeromeho pokusu zblízka nedokázali domácí ohrozit branku soupeře. Ten se naopak chopil otěží a v závěru zápasu rozhodl o hladkém vítězství. Parr totiž fauloval ve vápně Sholu Ameobiho a střídající Hatem Ben Arfa proměnil pokutový kop.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat
vanGomm

Crystal Palace má poslední dobou ty vysledky poměrně slušné.Tip tedy X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
skorpikk

asi to newcatle nějak ukope 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný tipy kluci, nějak sme to ukopali no howay the lads!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele