16. kolo
10.12.2005 18:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Arsenal FC 1:0

St. James' Park v Londýně nezažil 10. prosince příliš zajímavou podívanou. Domácí Newcastle přivítal Arsenal a diváci se dočkali pouze jednoho gólu, několika málo šancí a červené karty. I tak jistě odcházeli spokojeni, protože jejich favorité díky gólu ze závěru zápasu zvítězili.

V první půli toho Newcastle směrem dopředu moc nepředvedl. Jedinou šanci měl ke konci první půle Owen po Parkerově nebezpečné přihrávce do vápna, ale byl sražen k zemi a nedokázal ji tak využít. Arsenal si vytvořil zajímavou možnost k získání vedení v 27. minutě, když Owenův volej po Ljungbergově centru směřoval do horního růžku a situaci zachraňoval až Givenův krásný zákrok. Šance Newcastlu se pak ještě zvětšily v 57. minutě, kdy Gilberto špatně načasoval svůj zákrok na Boumsonga a obdržel druhou žlutou kartu v zápase. Osm minut před koncem Shearer vybojoval u postranní čáry míč a Solanovi nabídl příležitost, která se neodmítá. Domácí tak porazili díky jeho gólu londýnské kanonýry a třemi body si velmi pomohli v našlapané prostřední části tabulky.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele