30. kolo
18.03.2017 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Stade Rennes 0:0

Souboj o horní polovinu tabulky nakonec svého vítěze neměl, domácí Toulouse se rozešlo smírně s Rennes v bezbrankovém poměru. Domácí FC tak zůstává v Ligue 1 na jedenácté pozici se sedmatřiceti body. Hosté mají o dva body více a jsou devátí, nicméně ve vyrovnaném středu může každý bod znamenat posun či vzestup i o několik příček. Duel byl od samého začátku velmi vyrovnaný a hlavní úlohu hrály obě defenzívy.

Diváci se od samého začátku rozhodně nemohli bavit zajímavou podívanou. Utkání provázelo mnoho nepřesností, nefungovala rozehrávka a pokusy o rychlé přečíslení byly zastavovány již v zárodcích. První vážnější příležitost byla k vidění tři minuty před přestávkou, kdy se po krásné průnikové přihrávce od Gourcuffa dostal ke střeleckému pokusu Said, ovšem na brankáře Goicoecheaua nevyzrál, ten dokázal vykopnout balón nohou.

Po hodině hry si však Rennes zkomplikovalo situaci, když byl vyloučen Alexis Blin. Ten obdržel první žlutou kartu po faulu na Mubeleho v 56. minutě, o šest minut později si vyšlápl na Andrého a musel odejít předčasně do sprch. Od tohoto momentu Toulouse zvýšilo aktivitu, nicméně hosté se i v deseti drželi. V 80. minutě byli blízko k rozhodující brance, kterou mohl vsítit teprve dvacetiletý francouzský obránce Gnagnon.

Ten si naskočil na přesný centr z přímého volného kopu od Gourcuffa a hlavičkoval z hranice brankového území přesně pod horní tyčku, jenže brankář Goicoechea znovu vytáhl naprosto fantastický zákrok jednoruč a balón vytěsnil těsně nad horní tyčku. V příštím kole po reprezentační přestávce zavítá Toulouse na půdu zachraňujícího se Montpellieru, Rennes se před vlastními fanoušky pokusí překvapit favorizovaný Lyon.

Autor: Viktor Sandev / ligue1.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele