14. kolo
25.11.2016 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Toulouse FC 1:0

Nejdůležitější momenty orámovaly utkání mezi Stade Rennes a Toulouse FC. V první minutě padl jediný gól utkání, v té poslední se zrodla jediná červená karta.

O tom, že Les Rouges et Noirs zůstanou i v osmém domácím utkání neporaženi, rozhodl trenérův syn Yoann Gourcuff už po dvaačtyřiceti sekundách hry. Hosté přitom měli na starosti úvodní rozehrávku. Giovanni Sio poslal nádherný balon na levou stranu hřiště, kde u lajny číhal Paul Georges N’Tep. Ten se vcelku v poklidu mohl dostat až do vápna, kde následně šikovně prostrčil na Gourcuffa, jenž šajtlí po zemi propálil mladíčka Albana Lafonta - 1:0.

Úvodní patnáctiminutovka byla jednoznačně v režii domácích, kteří si připsali ještě dvě další dobré příležitosti. V případě té druhé se ve vápně ocitnul zcela osamocen Adrien Hunou, ale ve vynikající pozici zklamal. TFC se osmělilo teprve ve 35. minutě. A Benoit Costil, který chytal svůj dvoustý zápas v Ligue 1 měl proti Martinu Braithwaiteovi co dělat.

Poté si k rohovému praporku stoupnul Paul-Georges N’Tep a jen tak mimochodem trefil tyč. Ten samý fotbalista si vzal na starosti i pozdější rozehrávku přímého kopu, z něhož vyprodukoval centr na hlavu Jorise Gnagnona. Míč se odrazil od spodní strany břevna na brankovou čáru, nikoliv za ní. Pochopitelně ke škodě většiny fanoušků a fanynek v Roazhon Parku.

V 63. minutě se opět po rozehrávce přímého kopu neprosadil Christopher Jullien a poté se ocitnul v takřka ideální pozici Braithwaite, jenomže nezpracoval podle svých představ. Ten samý Christopher Jullien si potom nedovoleně vyšlápnul na Pedra Henriqueho, jenž v 75. minutě vystřídal výtečně hrajícího N’Tepa, a inkasoval přímo červenou kartu. Takže Rennes už vedení ubránilo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele