32. kolo
08.04.2017 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - AS Monaco 0:1

Monako zvítězilo nejtěsnějším rozdílem v Angers a pojistilo si vedení v celé Ligue 1. První poločas se Knížatům příliš nepovedl a Angers mohlo několikrát udeřit. Právě efektivita nakonec byla rozhodující, protože co se nepovedlo domácím, to svedl ve druhém dějství Radamel Falcao.

Už v týdnu čeká Monako těžké utkání v Dortmundu, a tak nebylo jasné, jakou základní jedenáctku do utkání kouč Jardim zvolí. Nakonec se i rozhodl pro Radamela Falcaa a právě kolumbijský snajpr byl v první šanci zápasu. Po Silvově centru hlavou na balón nedosáhl. Na druhé straně dostal dobrý pas za obranu Diédhiou a Subašič musel rychle na zem.

Chorvatský brankář byl jednou z ústředních postav zápasu, společně s domácím Ekambim, který dělal obraně Knížat velké problémy. Celkově nehrálo Angers vůbec špatně, v prvním poločase bylo dokonce nebezpečnějším týmem. Co ale všechno zahodil Toko Ekambi nebo již jednou zmiňovaný Diédhou... Subašič měl s jejich šancemi plné ruce práce.

Po změně stran už bylo přeci jenom lepší Monako, v 50. minutě ještě nedokázal usměrnit balón do sítě Bakayoko, ale za dalších jedenáct minut se to povedlo Radamelu Falcaovi. Celou akci parádně započal Dirar, který se v šestnáctce neukvapil a přihrál rozeběhnutému Falcaovi. Monako mělo i další příležitosti, ale skvěle při nich zasáhl Letellier.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco neprohrálo venku posledních 10 kol, z toho v 7 hráli dle kurzu u silnějšího soupeře. Tip 2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele