2. kolo
15.08.2015 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Montpellier HSC 1:0

Sice to nebyl Giovanni Sio, nýbrž Kamil Grosicki, ale to nic nemění na tom, že Rennes bere první výhru v sezoně. Kdežto Montpellier klesl po dvou porážkách na samé dno tabulky.

Zmiňovaný Sio mohl poslat svůj tým do vedení v závěru první půle, kdy si naběhl na centr Ludovica Baala, ale obránce Rami Bensebani výborně zakročil. S dalším Baalovou pobídkou optimálně nenaložil Yacouba Sylla. Ani jeho spoluhráč Pedro Henrique neměl přesnou mušku. První střela mezi tři tyče proto směřovala až po sedmdesáti minutách hry a postaral se o ni Benjamin André. Geoffrey Jourdren s ní ovšem neměl potíže.

V 86. minutě však byl krátký na střelu Grosickiho, jenž po další výborné Baalově přihrávce uklidil balon do vzdálenějšího rohu branky - 1:0. Polský reprezentant mohl přidat ještě druhou přesnou trefu, ale spolupráce s Mehdim Zeffanem se protentokrát nezadařila. V každém případě s třemi body v kapse mohou svěřenci Philippa Montaniera cestovat do Lyonu o něco klidněji.

Zato Montpellierští s takovým přístupem díru do letošního ročníku Ligue 1 určitě neudělají. Kádr přitom přes léto nedoznal výraznějších změn, tudíž obhajoba sedmého místa se nezdála býti nerealizovatelnou. Příště se družina Rollanda Courbise utká na domácím Stade de la Mosson s obhájcem titulu, takže mnohem větší šanci na bodový zisk nabízí až následující utkání s ES Troyes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele