27. kolo
21.02.2016 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Stade Rennes 1:0

Fotbalisté Caen přerušili sérii tří porážek v řadě a udělali výrazný krok k udržení se v bojích o pohárové pozice. Rennes naopak nenavázalo na svou minulou výhru nad Angers a svého soupeře kvůli teprve své třetí porážce z venkovní půdy nechalo postoupit v tabulce právě před sebe. O jediný gól utkání se postaral Saidi Ntibazonkiza.

Od prosince si SMC vede opravdu dost špatně. I když se na konci ledna zdálo, že by jeho krize mohla být zažehnána, nestalo se tak. Domácí chtěli za každou cenu něco změnit právě nyní a vytvořili si první větší šanci. Féret poslal centr na Bazileho, který ho tečoval k Delortovi, ovšem obránce M'Bengue nakonec zasáhl na poslední chvíli.

Na druhé straně asi nejvíce zahrozil Gourcuff, který se po 11 měsících po zranění vrací postupně na fotbalové trávníky a teď hrál poprvé v základu, nicméně jeho střele z úhlu chyběla větší přesnost. Do přestávky Ntibazonkiza poté, co unikl Zeffanemu, vytvořil šanci pro Delorta, zase však dobře zasáhl M'Bengue.

V 54. minutě Caen udeřilo. Bazile poslal centr z pravé strany do šestnáctky, kde ho hlavou Rodelin sklepl pro Appiaha, toho ovšem ještě v tuhle chvíli vychytal gólman Costil. Míč se však zase vrátil k Bazilemu, jenž opět svým pasem našel svého spoluhráče, tentokráte Ntibazonkizu, a ten z voleje poslal balón ke vzdálenější tyčce.

Rennes se snažilo reagovat Dembelém, jenže pálil mimo, náhradník Salles-Lamonge, který nahradil po hodině hry Gourcuffa, rovněž neseřídil svá mířidla přesně. V závěru zápasu mohl přidat svou druhou trefu Ntibazonkiza, nebýt pohotového Costila, a čtyři minuty před přestávkou se nakonec náskok nepodařilo navýšit ani N'Kololovi.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele