21. kolo
16.01.2016 20:00 CET
2 : 4
(2:3)

Reportáž

ES Troyes - Stade Rennes 2:4

Jestli se zdálo, že už ve větší bryndě Troyes vlastně ani nemůže být, pak po nynějším zápase muselo sebevědomí týmu klesnout na úplné dno. Protože proti Rennes vedlo po čtvrthodině hry už o dvě branky. Domácí ovšem i tenhle náskok dokázali ztratit. A nakonec se museli opět smířit jen s dost trpkou porážkou 2:4.

Podobně jako v minulém kole v souboji proti Lorientu i teď Rennes ukázalo velkou vnitřní sílu a ani průběžné dvoubrankové manko pro něj nebyl problém stáhnout. Zatímco před týdnem ovšem získalo mužstvo kouče Philippeho Montaniera jen bod, v Troyes se mu dokonce podařilo zvítězit.

Na začátku střetnutí to opravdu vypadalo, že by ESTAC konečně mohl ukončit opravdu předlouhé čekání na svou vůbec první výhru v sezóně. Už v 7. minutě napřáhl z velké dálky Camus a svou luxusní střelu usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce. Brankář Costil, stojící přibitý na brankové čáře, se po míči mohl jen ohlédnout.

O pár chvil později se po Camusově centru ze standardky propracoval k hlavičce Jean a překonal Costila podruhé. Jenže SRFC se chytl záhy, a to díky proměněné penaltě. Ngcongca totiž ve vápně fauloval Dembelého, sudí Ennjimi ukázal na bílý puntík a Diagné zamířil do protipohybu brankáře Bernardoniho.

A ve 28. minutě bylo srovnáno. Bernardoni dokázal vyrazit centr Bogy pouze k nohám Dembelého, ten v šestnáctce udělal soupeři jednoduchou kličku a svou pumelici usměrnil přesně k tyči. Domácí gólman si následně poradil se šancí Doucourého, jenže do přestávky přece ještě jednou inkasoval.

Opět to bylo z pokutového kopu, protože M'Bengueho v šestnáctce tentokráte podrazil Dabo. Zase se do role exekutora pasoval Diagné, který tentokráte poslal míč nechytatelně do šibenice. Zkraje druhého dějství mohl čtvrtý zásah Rennes přidat Sio po dobré akci Bogy, jenže Bernardoni držel svůj tým stále nad vodou.

Troyes se ovšem po šoku z tří rychle obdržených branek nakonec po přestávce nevzpamatovalo a prakticky si nevytvořilo jedinou možnost, kterou by se dostalo svému sokovi na dostřel. V 81. minutě pak Grosicki běžel s míčem asi 50 metrů, zbavil se beka Mavingy a z blízkosti překonal Bernardoniho počtvrté.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele