16. kolo
02.12.2015 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - SM Caen 1:1

Ačkoli Monako dokázalo skórovat už dvanáctkrát v řadě a v současné chvíli v tomhle ohledu nemá v Ligue 1 konkurenci, o tři body proti Caen přišlo díky zásahu Ronnyho Rodelina z 86. minuty. Domácí otevřeli účet jedenáct minut po přestávce, Guido Carrillo skóroval v lize po dlouhých 857 minutách od přestupu z Estudiantes.

Knížecí klub na SMC historicky prostě neumí. Za posledních deset utkání ho dokázal skolit pouze v jednom případě, a že se celkově v těchto duelech povětšinou urodí remíza, dopotvrdil i nynější zápas. Díky tomuto nerozhodnému výsledku se na čele tabulky nic nezměnilo, PSG zůstává před ostatními o třináct bodů.

I když o víkendu se oběma týmům hodně dařilo střelecky, Caen na půdě Bordeaux skórovalo čtyřikrát, Monako v Marseille třikrát, první půle byla na gólové šance rozhodně chudá. Situace se v tomhle ohledu změnila až po přestávce. Svěřenci Leonarda Jardima začali více tlačit na pilu a ujali se vedení.

Bernardo Silva si vyměnil míč s Tourém, ten následně poslal dlouhý centr na zadní tyč, kde se důrazem k hlavičce prosadil Guido Carrillo a střelou k tyči překonal gólmana Vercoutreho. Vyrovnat mohl záhy Bessat, jenže se svou volejí naložil prachbídně. V 67. minutě se k zakončení dostal monacký Fábio Coentrao, ovšem mířil vedle.

Portugalský reprezentant mohl rozhodnout o třech bodech pět minut před koncem, jenže z přímého kopu se mu nepodařilo přímo ohrozit Vercoutreho. O chvilku později naopak na druhé straně udeřilo Caen. Féret poslal dlouhý pas do šestnáctky, Ben Youssef ho chytře sklepl Rodelinovi, jenž nehlídaný u tyčky pohodlně zacílil.

Monako se nechtělo s remízou spokojit a ještě v nastaveném čase mohlo přece získat vítězství. Stejně jako v loňské sezóně v dubnu se mohl proti Caen prosadit Bernardo Silva, tehdejší autor dvou branek. Avšak s jeho střelou, která mířila přímo doprostřed Vercoutreho svatyně, nemohl mít hostující brankář výraznější potíže.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Sím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele