12. kolo
02.11.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - AS Saint-Étienne 0:0

ASSE si po remíze s PSG věřilo, ovšem Hervé Renard začíná se Sochaux pomalu sbírat potřebné bodíky.

Do první, a hned obrovské šance se dostal Cédric Bakambu, ovšem jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti zázračně vytěsnil Stéphane Ruffier. Prakticky hned poté se míče zmocnil Roy Contout a přihrával zpět do velkého vápna, kde se k balonu znovu dostal Bakumbu, ale proti hostujícímu brankáři znovu neuspěl.

Sochaux ASSE nadále mačkalo. Jen dvě minuty po těch neproměněných příležitostech zahrávalo roh. Bakumbu už tentokrát Ruffiera překonal, jenže k jeho nelibosti svého brankáře na čáře zastoupil Francois Clerc. Nedlouho poté navíc srazil Kurt Zouma protihráče Thomase Guerberta a vyfasoval rovnou červenou kartu. V ten moment to vypadalo, že gól do sítě Les Verts na sebe nenechá dlouho čekat.

Jenže domácí ve snaze jaksi polevili. Naopak hosté vystrčili růžky. Benjamin Corgnet se už ve druhé půli ocitl s balonem na kraji pokutového území. A přestože obrana před ním stále couvala k brance, rozhodl se vystřelit a ... nebyl to dobrý nápad, jelikož tento pokus šel nad. To už byl na hřišti i kanonýr Brandão, který se ovšem tentokrát do výraznějšího zakončení nedostal.

To Benjamin Corgnet zůstával nadále nejnebezpečnějším hráčem. Právě jeho tak poslal v 71. minutě k zemi Petrus Boumal, čímž vyrovnal poměr sil na hřišti. V samotném závěru mohl ještě ukazatelem skóre po neohroženém vpádu do vápna a přesné přihrávce od Sébastiena Corchii pohnout Bakambu, ale ani svou čtvrtou šanci neproměnil ve svůj pátý ligový gól této sezony - Ruffierova noha byla holt proti. ASSE se tak prozatím posunulo na sedmou příčku. Sochaux je sice poslední, ale Renardova skvadra už alespoň začíná předvádět o něco lepší výkony.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele